رحیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
آقای موسوی جان! اگر و مگر را رها کن برادر! سالیان سال است که سفرهٔ کارگران و عمدهٔ مردم خالی است و سر سفرهٔ آقایان پوسته مرغ بریان است و برخوبان! برادر عزیز! اگر مگر چیه! این مرضی است که دردش به استخوان رسیده است و نیاز عاجل به جراحی و حذف بافت های فاسد دارد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
اقای نیکزاد بیدار شو صبح شده به خدا صبح شده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
اقا یک نفر پیدا بشه فلسفه مبارزه با اسرائیل رو در حالی که خود مردم فلسطین دارن مصالحه میکنند و تیم فوتبالشون حاضر به حتی بازی تدارکاتی با ایران نیست و در حالی که خود اعراب و در صدرشون عربستان سعودی که طلایه دار اعراب حساب میشه دارند روابطشون رو با اسرائیل عادی میکنند و در حالی که سازمان ملل متحد که در بسیاری از مشکلات خودمان بهش رجوع میکنید و مرجع قرار میدیم ، اسرائیل رو به عنوای یه کشور قبول کرده حالا چرا یه کشور غیر عربی مثل ایران باید سالها میلیاردها دلار خسارت بده به خاطر هدفی که معلوم نیست چرا ما اینقدر بهش اصرار داریم که هیچ ارتباطی هم به منافع ملی ما نداره و جالبه ایران در گذشته کشوری بوده که همواره حامی یهود بوده و تعداد بسیار زیادی از هموطنان کلیمی در ایران زندگی میکنند یه مرد پیدا بشه این فلسفه رو یکبار برای همیشه برای ملت ما توضیح بده بلکه ما هم قانع بشیم و از صمیم قلب به دنبال این هدف باشیم به خدا نه طرفدار غرب هستیم نه برانداز نه منافق فقط طرفدار منافع ملی هستیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
میگم ما که همه جورش رو امتحان کردیم و به جواب نرسیدیم بیاییم دوره بعد هم مملکت رو بدیم دست آقا رحیم ببینیم ایشون چه گلی به سر این مملکت میزنن....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
رئیسی: در کوتاه ترین زمان، فقر مطلق را ریشه کن می‌کنیم

شما فعلا یه قیمت ماست ثابت نگه دار بقیش پیشکشت

دلار 22 گرفتی 30 شده تو 4 ماه ریاست جمهوریت همه چی 10 تا 30 درصد گرون شده

خدای آدمای از جنس شما چقدر میتونن .....

در ضمن مردم ساده و ابله جدیدا دارن میگن خدا پدر روحانی رو بیامرز و ل ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
یعنی نداشتن نان تا رده استاندار باشه؟ مثلا خود شما امام جمعه اهواز نیاز نیست مثل بقیه باشید؟ بعد جای تاسف اینه که نمی گید مدیران و استانداران دارن پس باید بقیه هم باید داشته باشند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
نخیر جناب رحیم پور عزیز! مشکل شعار مرگ بر آمریکا نیست! مشکل تفکر «مرگ خواستن برای دیگران» جهت سر پوش گذاشتن به ناکارآمدی خود است!
کسی که برای دیگران مرگ می خواهد در واقع خودش مرده است که برای دیگران هم مرگ می خواهد این فکر، پوسیده و وصل به تاریخ مردگان است-البته شعار که ارادهٔ معنی نمی سود اشکال ندارد فقط در حد شعار و در زمان خودش به قورت محدود نه ۴٠سال علی الدوام- آدم زنده برای خودش و پیرامون خودش حیات آرزو می کند و با حیات است که آدمی و افکار و اندیشه هایش معنی پیدا می کند شما که ادای متفکرین را در می آورید از شما بعید است! انسان ها در مقام اندیشه برای دشمنان جانی خود نیز هدایت و عاقبت به خیری آرزو می کنند نه مرگ و ممات! ریشه آرزوهای مرگ و ممات جهل است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
آمو قندی من دهاتیم از سیاست سر در نمی آورم . فقط ماندم که چطور است که عربستان و امارات و قطر که جهان کفر و الحاد و زورگو و... دارد غارتشان می کند و منابعشان را می دزدد چرا وضع اقتصادی آنها از ما بهتر است و جرم و جنایت در آنجا کمتر ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
خدایا باز شنبه شد و خواندن و شنیدن گفته های ............بعضی از آقایان در روز جمعه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
برخی در تمامی امورات کائنات اظهار نظر می کنند
از فرهنگ گرفته تا افتصاد و سیاست و محیط زیست و خانواده و آموزش و دولت و هوا و آب و خاک و کشاورزی و نان و خواب و خوراک ملت
این هم خودش یک مشکل گنده است
نظرات بیشتر