1 - آقایان مخالف مذاکره کجای کارید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ جایی نیستند ، همین جا و در حال محاسبه ضرر و زیان و زمانی است که به ناحق از این ملت گرفتند و چیزی را که سالها پیش با عزت و احترام می شد فراهم کرد دست و پا شکسته و ابتر تحویل میگیرند ! تا بر طبل شادانه بکوبند !
2 - در آمریکا واقعا چه خبر است؟ حاکمان آن چه میکنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در آمریکا هم هیچ خبری نیست ، ولی حاکمان آنجا مقدرات کشور را خصوصاً در زمینه تبلیغات و رسانه در اختیار اشخاصی مانند جناب شریعتمداری قرار نمیدهند که بزرگترین رسانه کشور را در عرض چند دهه تبدیل به یک دکه روزنامه فروشی کند و دایم پنبه نخ های ریسیده سیاستمداران خودی و غیرخودی را بزند !
خجالت بکشید که مذاکره در خارج از چارچوب آژانس که اتفاقا قانون هم مشخص است ولی بتن می ریزید و هم دوربین اضافی و هم بازرسی های غیر قانونی به آنها اجازه میدهید انجام دهند را برایمان داستان سرایی می کنید که مشخص است آنها دنبال بهانه هستند با این گیر دادن ها و تحریم و تمامی هم نخواهد داشت
ملت محترم و شریف لطفا کمتر از این مش حسین آقای شریعتمداری انتقاد کنین ایشون توان فکری شون در همین حد هست دیگه انتظار نداشته باشین تحلیل های ایشون وهمکاران دقیق وپس از بررسی همه جوانب باشه
جناب انبارلویی! پروژه مدیریت جهانی دوست عزیزتون دکتر محمود که به مرحله اجرا دربیاد، در های بهشت به روی امریکاییان باز شده و با دعای شما از گزند گردباد در امان خواهند بود.
همه میدانند 90درصد تحریم ها از 1391 بهبعد ایجاد شد حال شما می خوای بگویی فلان؟ در ضمن قبل برجام 700 تحریم و بعد برجام 1500 تحریم! بعد برجام مجدد چه تعداد تحریم می شوید؟!!!!!