ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
اصلا زن و ورزش در ایران امروز هیچ مفهومی برای آقایان مسئول ندارد. همان فوتبال مردان را با زنان مقایسه کنید. انتهای ورزش ایران به پناهندگی ختم شده و تمام جوامع بین المللی هم این را فهمیده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
این ها بهانه است منتظر فرصت بودی از ایران بروی استفاده هایت کردی خودت را بالا کشیدی دیگه ایران کاری نداری
امین جشنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
در اینکه ورزش ایران دچار فقر مدیریتی هست و بعضاً تبیض های فاحشی در رسیدگی مابین رشته های ورزشی وجود داره شکی نیست.!!!!!
اما واقعا تعصب به وطن و سفره دل باز نکردن پیش بیگانگانی که امروز با نقاب حقوق بشر فراموش کردن خاطرات نه چندان دور سالهای ننگین جنگ جهانی اول و دوم میبایست باز تعریف بشه برای نسل امروز ایران.
پاسخ ها
عسگری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
دوست عزیز ایران فقط در ورزش فقر مدیریتی داره؟؟؟ یعنی ما که با چشم خودمان داریم میبینیم حداقل حقوق اجتماعی و رفاهی و اقتصادی و غیره برای خیلی از افراد جامعه ایران وجود ندارد، چرا سر خودمان را کلاه بگذاریم و چشمهایمان را ببندیم؟؟؟ محاجرت از ایران به امید داشتن آینده بهتر و زندگی بهتر است . البته مشکلات خودش را هم دارد که بین بد و بدتر بهتر است بد را انتخاب کنیم.
داریوش
|
Austria
|
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
مطمئنا این خانم که با آبروی ایران بازی کرده، کشورش رو به رویای پوچ زندگی در اروپا فروخته و مابقی بهانه است. در ایران بزرگ میشیم، با پول مردم تنگدستمون رشد میکنیم درس میخونیم، به جایی میرسیم و زمان میوه دادنمون از ایران میریم، و گاهی برای کسب روزی در دیار غربت از کشورمون و آبروی او هم هزینه میکنیم.
حمید کلباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
ناله را هر چند می خواهم که پنهانش کنم ؛ سینه می گوید که من تنگ آمد ، فریاد کن . باز هم شاهد پناهنده شدن یک ورزشکار به دلیل بی عرضگی مدیران و مسئولان ورزش ایران هستیم . ورزش ما ملغمه ای از بی لیاقتی و تنگ نظری و بی مسئولیتی است . نه ظرفیت برد داریم ، نه تحمل باخت . نه قانونمندی و احساس مسئولیت ؛ نه مرام و معرفت و انسانیت . برای تامین نیازهای مادی و معنوی ورزشکاران نخبه به غیر از پرداخت چند میلیون به قهرمانان جهان و المپیک چه کار کرده ایم؟ چه گلی به سر پیش کسوتها و پا طلایی ها و سر طلایی ها زده ایم؟ چه حمایتی از خانواده های ورزشکارانی که در جوانی دار فانی را وداع گفته اند نموده ایم؟ چه حمایتی از ورزشکاران معلول و خانه نشین داشته ایم؟ پناهنده شدن این بانوی ورزشکار زنگ هشداری است برای از خواب بیدار شدن مسئولان و مقامات ایران . باقی ، بقایتان .
ناشناس
|
Norway
|
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
چرا این پرسش را از مردم می پرسید؟ وقتی حتی فرزندان خودشان هم حاضر نیستند در محیطی که پدر و مادرانشان درست کرده اند زندگی کنند چه انتظاری از بقیه مردم دارید؟؟؟؟؟
فکر کنم یواش یواش ورزشکاران پناهنده ایران یک تیم المپیک کامل را درست می کنند و به نام مردم ایران در مسابقات جهانی شرکت می کنند.
پونه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
ایشان با پول من و شما به اینجا رسیده و با هزینه شخصی عازم اسپانیا نشده بود ، طبق گفته خودش هم تهدیدی متوجه ایشان نبود پس روحیه وطن پرستی و اخلاق ورزشی حکم میکرد که شخصا از تیم ملی کنار بره و با هزینه خودش عازم کشور دیگه ای بشه .
البته این رو مطمئن باشید حالا ایشان برای نگه داشتنش مجبوره دروغهای زیادی بگه .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
مثل روز روشنه.این دیکه سوال داره ؟ میخواد هوای تازه تنفس کنه وریه هاش بازیابی بشن.
علی اقا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
مسیولین یک قدم دیگه به آرزوی رفتن مردم از ایران نزدیکتر شدن....همشون خوشحالن ،اقا اصلا کارخودشون و اسه تشویق مردم به رفتن، اخه میگن مملکت واس ماس
بچه ته خط
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۷
مگه آرزوی همه مسئولین همین نیست؟

«هر کی نمیخواد جمع کنه بره.»

اینو چند دفعه شنیدیم؟
نظرات بیشتر