اگه اسم این کارا اذیت و آذار و مزاحمت نیست پس چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا قوه قضاییه این شکایت مسخره رو رد نکرد؟؟؟
چقدر باید مایه خنده و تمسخر کشورهای دیگه باشیم؟؟
اونوقت چطور اینهمه شاکی از جاهای مختلف کشور با هم جمع شدن؟؟؟ کدوم جریان یا محفل به اینا خط داده؟؟ چرا این قضایا پیگیری نمیشه؟
اسم خانم ها رو آوردی چرا اسم شاکیان رو نمیاری؟؟ اسم اونا به همراه محل تولد و زندگی و شغل شاکیان رو هم بگید.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
طرف اختلاس چند هزار میلیاردی میکنه اسمش را با الف ب و ج و دال می نویسند اینها از چند بازیگر شکایت کردند بلافاصله اسامی این بانوان منتشر شده
فردا روز هم يه عده برن از اخوندا شكايت كنن كه جرا بعد از اين همه هزینه بودجه هيچ کاري نكردن و فقط حرف حرف حرف و با حرف بدون عمل دين مردم رو ازشون گرفتن بخدا بايد جواب اين بي ديني و مشكلات رو بدن اين جماعت
این آقایون و خانومای شاکی یه کم کمتر گرمی بخورن، بیشتر وقت برای مطالعه بذارن، کمتر تو زندگی مردم سرک بکشن یواش یواش تحریکشون کم میشه.
تازه تحریک بشن بهترم هست، من نمی دونم چرا دوست دارن کمتر تحریک بشن. برای افزایش جمعیت خیلی خوبه. یه تشکرم بدهکارن به زنای شل حجاب
بنظرم اگر بر اساس مر قانون و اسلام ناب محمدی و عدل علی و انقلابی گری و بیانیه گام دوم انقلاب بخواهیم به موضع بنگریم خوب است به شکایت این 110 نفر و شکایت آن چند وکیل که قرار بود از مسببین فاجعه کرونا و نیز شاکیان از مسئولان و مسببین فلاکت و غارت ثروت عمومی و محیط زیست مردم ایران و نسلهای آینده بطور عادلانه رسیدگی شود.
دوستان عزیز این اشخاص که شکایت کردن از ان دسته ادمهای هستند که به عناوین مختلف از دولت حقوق میگیرند والبته کار مفیدی هم انجام نمیدهند.وفقط بخاطر اضهار وجود هر چند وقت یک بار یه حرکتی ویا حرفی میزنند که بگن ما هم یه کاری انجام دادیم.منتها چون از سر نادانی وبی خردیست با این سرزنشها روبرو میشن .پس بهترین کار در مقابل این افراد کم توجهی است.