عدهای به محضر امام خمینی (ره) رفتند و من هم در آن جمع بودم و تالاسمی اولین موردی بود که توانستیم اجازه سقط را دریافت کنیم. بعد این کار در دست یک نهاد بسیار کارآمد به نام پزشکی قانونی قرار گرفت؛ یعنی در این ۴۵ سال کار غلطی انجام میشد؟! این تعداد بچه عقبمانده ذهنی، از کار افتاده، نابینا، ناشنوا، میتوانیم جلوی همه این موارد را بگیریم. کسانی که این طرح را مطرح کردند، آیا با حدود ۵۰۰ انجمنهای والدین کودکان عقبمانده صحبت کردند؟! آیا با پزشکی قانونی صحبت کردند؟! آیا با امثال بنده صحبت کردند؟! چطور من در سازمان بهداشت جهانی برای همه صحبت میکنم، اما (در کشورم) با من مشورت نمیکنید تا عیبهای آن را به شما بگویم؟!
امبد جوان: خائنانه ترین رفتار با آدم ها این است که امید را از آن ها بگیری
خائنانه ترین رفتار اینه که بشینی برنامه های سیمای میلی رو ببینی .
درود بر تابناک که 2تا غیر قابل نمایش بیشتر نزاشته.
آقای صالحی خودش با تعطیلی مراکز هسته ای و بتن ریزی اراک باعث بیکاری خروج دانشمندان شد و حالا نگران است؟
دلیل اصلی مهاجرت داخلی و خارجی بیکاری است و دولت روحانی عملا همه چیز را متوقف نمود دانش فضایی تا ساختمان سازی و ساخت نیروگاه و زنگنه وزیر نفت می گفت پالایشگاه کثافت کاری است بنزین وارد کنیم کلانتری در محیط زیست می گفت گندم نکاریم و وارد کنیم از آب دریا ها استفاده نکنیم در حالیکه عرب های کشورک ها هفتاد سال است آب شیرین کن دارند وتعداد بیش از ۷۰۰ احد
رامی جون این بجه ای که محصول ایران بود و در کانادا به دنیا اوردیش بعد اوردیش به ایران نمیگه بابا چرا کانادا را به من نشان دادی ولی حالا اینجا هستم جریات چیه . حالا وجدانا راست بگو اسمش چیه ناقولا اسم واقعیش را بگو.
پدر علم ژنتیک ایران جناب پرفسور فرهودی البته مطالب ديگه اي هم فرمودند كه تابي جون باب ميلش نبودو سانسور كرد
ايشون فرمودند كه جوان تحصيل كرده ايراني و با هوش ميره آمريكا اونجا بچه دار ميشه بچه ش ميشه آمريكايي با هوش ايراني و اين يعني خيانت به اينده ي ايران چون مملكت كم كم از نخبه خالي ميشه
خطاب به آقای حریزاوی: بیایید فرض کنیم این پدر، محتوای مربوط به تربیت فرزندش را بخواهد از طریق خرید کتاب، محتوای چند رسانه ای، اخذ مشاوره از افراد متخصص و... کسب کند. آیا شما این روشها را قبول دارید و هزینه کردن در این خصوص را قبول دارید؟ پدری که در تهیه پول پوشاک بچه اش مانده از کجا پول ِ گران ِ این محتواها را تأمین کند؟
اینکه شما می فرمایید کسی پول برای پوشاک بچه اش ندارد اما پول نصاب ماهواره میدهد، خب دلیل دارد. شما برنامه های مرتبط با خانواده ی تلویزیون را دیده اید؟ به زبان ساده برایتان ترجمه اش می کنم. این برنامه ها به مردم می گویند بچه ها اینقدر لباس و اسباب بازی و مواد غذایی با ارزش غذایی بالا و اتاق اختصاصی در خانه و کامپیوتر و لب تاب و آموزشهایی مثل زبان خارجی، کلاس ورزشی و ... نیاز ندارند. لباس های کهنه و پاره ی بچه را وصله پینه کنید بچه بپوشد. نان خشک ته ِ سفره هم برای زنده ماندنش کافیست.
فردی که چند سال پای برنامه های تلویزوین می نشیند در محیط کار و جامعه، پیش همکاران و فامیل و آشنایان، احمق جلوه می کند. پول خرید محتواهای با کیفیت را هم که ندارد، لاجرم چاره ای ندارد جز اینکه هزینه کند و منفذی به دنیای مدرن برای خودش ایجاد کند. کتاب گران است، خرید محتوای چند رسانه ای گران است، مشاوره گران است، این خانواده ها ارزانترین راه را انتخاب می کنند به این امید که شاید در فلان شبکه ی ماهواره ای کارشناسی آمد و اینها با هزینه کم، به محتوایی متفاوت و متناسب با شرایط روز جامعه دسترسی پیدا کردند.
این هم فقط در امر فرزند آوری و فرزند پروری نیست، حتی روابط با همسر هم همین وضع را دارد. شما فکرش را بکنید که علم الهدی به مردم میگوید دخترتان می تواند در داخل خانه، دوچرخه سواری کند. اگر کسی که منفذی به بیرون ندارد این حرف را بپذیرد خود شما به او چگونه نگاه می کنید؟ نمی گویید عجب آدم است که دخترش دارد در این فضای کوچک و با خطرا برخورد با وسایل، دوچرخه سواری می کند!!! این محتواها در تلویزیون است که مردم را به سمت ماهواره می کشاند.