ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۷
کی بودند و چی شدند اگر تا آخر مقاوم ماندی شرط است .خیلی‌ها کار شاقی کردند ول حالا چی . پشیمان از مبارزه. حمایت از دوست خوب است .ولی یک تذکر هم لازم است که خدای ناکرده مثل طلحه و ذبیح نشویم . با این همه افتخاراتی که داشتیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۷
آقا مهدی وقتی در محل کار بازی ایران و آمریکا را می دیدیم آنچنان استرس داشتیم که نگو وقتی اون گل زیبا را زدی اشکمان را نمی توانستیم از صورتمان پاک کنیم چون پایانی نداشت دوست من تصویر شما را در تلویزیون بوسید تا حالا در دلمان جاداشتی . خواهشا مواظب باش . گمان دارم متوجه این پرچم نحس نبودی و گرنه حد اقل مقداری گِل روی آن می مالیدی و این حساسیته بوجود نمآمد . بهتر است سکوت کنی و شتابزده لجبازی نکنی . با حرارت دوستت دارم.
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۷
کسی حق نداره اسم دیگران مثل شهید سلیمانی و بقیه شهدا رو به خاطر حمله به مهدوی کیا وارد این دعوای پوچ و مهمل بکنه. قداست شهدا خیلی بالاتر از اینه که بعضی به خاطر کوبیدن مهدوی کیا از اونها یار کشی کنه . بسه دیگه..
.
همه مهدوی کیا رو سالهاست می شناسند و میدونند که سرش به کار خودش بوده و ادم سیاسی نیست شخص محجوبیه . اینکه هرکس که میخواد اعلام کنه مخالف اسراییل هست بیاد مهدوی کیا رو بکوبه و با زدن مهدوی کیا مانیفست سیاسی خودش رو اعلام کنه واقعا کار ناصوابیه . اتفاقا دشمن هم همینو میخواد . دعوا بین خودی‌ها و انگ زدن به کسانی که برای این کشور روزی افتخار افریدند . بس کنید این دعوای پوچ و مهمل رو .