پس بالاخره عربستان هم همانطور که میخواست خودش را یه جورایی به مذاکرات برجامی وصل کرد. تا کور شود هرآنکس که نتوان دید. دیگه تا بیشتر افتضاح نکردید جیب ملت و خزانه را بیشتر واسه مذاکرات نمایشی و مانورهای سیاسی خالی نکنید زودتر امضا کنید برگردید ایران. تعطیلات و حراجهای کریسمس و سال نو هم به پایان رسیده دیگه ممکنه حوصله اتان از سر بره. مردم دارند زیر فشارهای مختلف خفه میشوند خجالت بکشید از این همه فریبکاری و دروغ!
یک واقعیت عیر قابل انکار اینه که اگه جناب ظریف و تیم اش در راستای برجام درست عملکرده بودند الان شرایط کشور این طور فاجعه امیز نبود.
همه چیز رو دادند (برد !!! برد !!!) لااقل با دلسوزی برا مردمی که اونا رو سر کار اورده بودند یه گشایشی برای مردم هدیه میاوردند.
دلشون برای مردم نمی سوخت !!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
درود بر ارتش سایبری
ناشناس
||
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
جوجه را آخر پاییز می شمارند فعلاً عجله نکنید بگذارید متن امضاء شده توافق منتشر بشود آنگاه دنبال خدمتگذار و خیانتکار باشید !
ناشناس
||
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
از اظهار نظر بی سر و تهی که نوشتی معلومه که نه از برجام چیزی سرت میشه و نه از وضع مملکت
ناشناس
||
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
بابا کی میخواین دست از این بازی کثیف خودتون بر دارین؟! الان مگه غیر از برجام دارین گفتگو میکنین؟! ضمن اینکه تیم ظریف اینا در مذاکرات بازگشت به برجام دنبال تضمین دولت آمریکا برای باقی ماندن در برجام بودن ولی این آقای باقری شما اصلا معلوم نیست حرف حسابش چی هست ؟!!
ناشناس
||
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
یک واقعیت غیر قابل انکار هم اینه که اگر ظریف وتیمش در راستای برجام درست عمل «نکرده بودن » ترامپ از برجام خارج نمی شد و تیم مذاکره کنند رئیسی که از مخالفان سرسخت برجام بودند الان پیگیر اجرای مجدد آن نبودند !!!
ناشناس
||
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
یک سری رو اجیر کردن بیان تو کامنتها برن رو اعصاب ملت... اخه جیره خور... این تیم جدید تو امور یومیه شون هم موندن...
ناشناس
||
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
خیلی پررو هستند رفقای کلید ساز که مملکت رو به باد دادن حالا هم طلبکارند
جناب آقای سفیر روسیه، ما تحت تاثیر سخنان کسی نیستیم ما تحت تاثیر قراردادهای نگنین ترکمنچای، گلستان، خنجر از پشت در جنگ با صدام، تاخیرهای مکرر در راه اندازی نیروگاه اتمی، تحویل اس ۳۰۰، جنگنده سوخو ۳۰، همکارب با اسراییل در بمبارات مواضع ایران در سوریه و صدها بار خیانت به ایران و بازی با کارت ایران در برابر آمریکا هستیم
کافیه یا بازم بگم؟!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۷
ولی ما قطعاً فرزندان قهرمانانی هستیم که گریبایدوف را به درک واصل کردند !
مرگ بر روسفیلهای خائن
بر کسانیکه مملکت را دودستی تقدیم روسیه کردند
بر انهایی که ایران بزرگ را به این روز انداختن . .مرگ