یا للعجب!!!!!! آنها که تا دیروز از شفافیت و لزوم اطلاع مردم از محتوای مذاکرات و قراردادها دم می زدند چرا امروز در برابر محرمانه خواندن مذاکرات با چین سکوت کرده اند ودم نمی زنند؟
بارها توافق برجام رو تو سر ظریف زدید که حتی ترکمن چای هم نسخه فارسی داشت چرا برجام ندارد !! حالا از توافق با چین می گویید که کاملا محرمانه است ؟!! خجالت نمی کشید؟!! این مملکت مال مردم است وباید بداند در این توافق ایران چه داده وچه گرفته پس چیز پنهانی نباید باشد !!
حضور دانش آموزان برای یادگیری بسیار عالی ست .رقابت و دوستی و اجتماعی بودن را درگروه آموزشی و مدرسه میشه آموخت .انشاء الله بیماری از دنیا و مملکت ما ریشه کن شود .
خب قرارداد محرمانه که بستیم، داریم اینترنت رو هم از مدل چینیا میگیریم، دانشگاهامونم که از مدل اونا تقلید کنیم، از شیر مرغ تا جون آدمیزادمونم چینیه، تصمیم هم میخوایم بگیریم اول با چینیا هماهنگ میکنیم، سلاح و موشکمونم که از چین کپی میکنیم