ریس مرکز امور اجتماعی آب و انرژی ، مرکز امور اجتماعی و سیاسی گاز ، مرکز امور آب و نان و.... آخه این همه جایگاه چه بدرد این مملکت میخوره آخه مرکز امور اجتماعی آب و انرژی چه وظایفی و به عهده داره ، واسه خودشون میز میتراشن ، خدا رو شکر که برکنار شد بزار بره خونه اش استراحت کنه
آینه عبرت مطلب ذیل در سال ۹۲ در خبرگزاری دانشجو منتشر شده است
در نهاد ریاست جمهوری، جایی که بیشترین تغییرات را تا به حال به خود دیده است، مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری است تا جایی که اپیدمی تغییرات از سطح مدیران گذشته و به کارمندان و کارشناسان و نیروهای ساعتی هم رسیده است. در این مرکز برای مدیران گذشته حتی جلسه تودیع و معارفه ای برگزار نشد و با رفتاری خارج از عرف اداری با مدیران سابق، جناب آقای حسام الدین آشنا بر مسند این مرکز راهبردی به عنوان سرپرست نشست. ایشان بلافاصله برای معاونت پژوهشی مرکز، که به منزله مغز این مرکز است، آقای محمد فاضلی را انتخاب کرد؛ محمد فاضلی که به خاطر مواضع خود در سال 88 از دانشگاه مازندران اخراج شده اکنون می خواهد در این مرکز مسائل نظام جمهوری اسلامی را تدوین کند.
سوال اینجاست آیا این با مشی اعتدالی دولت سازگار است که رئیس جمهور این گونه افراد را در قسمت های نرم و فکری نظام بگمارد و آنجا را به جای تدوین استراتژی بر اساس راهبردها و اصول انقلاب، به راهبردهای سکولاری و التقاطی و تسویه حساب های حزبی و جناحی تبدیل کرده و دست دلسوزان نظام را از این مراکز کوتاه کند؟ از آنجا که آقای فاضلی اختیار چینش و بکارگیری نیروی انسانی را از حسام الدین آشنا، سرپرست مرکز دارد، کلیه نیروهای این مرکز - از رسمی گرفته تا نیرو های ساعتی - را از مرکز رانده و به بهانه اینکه می خواهد تعدیل نیرو کند.
لاز به ذکر است، فاضلی در این مرکز نزدیک به 45 نفر کارمند از رسمی تا نیروی ساعتی را که مشغول کار و پژوهش بودند و اکثراً مدرک شان فوق لیسانس و دکترا و متاهل و متکفل است را مجبور به ترک مرکز کرده و از کار بیکار نموده است.
هر کسی که با مقررات استخدام در دانشگاه آشنا باشد، میداند که اخراج یک استاد رسمی ( و نه پیمانی) دانشگاه به این سادگی ممکن نیست. اینکه خبرها از اساس ایراد دارد.