تحلیلی که در ارتباط با روسیه شده حرف جدیدی نیست همون حرف های آبکی قدیمی است یه زمانی وقتی کسی به هیئت مذاکره کننده دولت قبل می گفت مراقب غربی ها باشین اینها غیر قابل اعتمادن به طعنه می گفتن دلواپس! حالا خودشان مصداق همون دلواپسن. مطمئن باشین هیئت مذاکره کننده همه چی رو در نظر می گیرن به امید خدا. مردم خائنین به کشور خوب می شناسن
کاش این کامنت های مردم را دولت روسیه وچین می دید حداقل خودشان کنار می رفتند وگرنه که مسولین ما به نظرات مردم اهمیت نمی دهند گرچه همانطور که برای دولت خودمان مهم نیست برای روس وچین هم مهم نیست چون آنها به فکر منافعشان هستند وکی از ایران بهتر
آقای نعمت احمدی حقوقدان لطفاً در خصوص ارتفاق بین المللی هم 4 خط بنویسید و توضیح دهید چطور از نگاه رئیس جمهور حقوقدان کاپیتولاسیون بد بود اما برجام فتح الفتوح.
من نمیدانم سران ایران چرا با روسیه وچین وکشورهای اروپایی مذاکره میکنند کشور ما رو فقط آمریکا تحریم میکنه اونا هم که بدون اجازه آمریکا آب هم نمیخورند این همه به روسیه و چین امتیاز میدن هیچ چیزی هم نمیگیرند همان امتیاز هارو به سلطان جهان بدن امتیاز گرفتن بگیرن،
پاسخی بر "حریم دانشگاه را پاس بداریم"
از نظر من پاس داشتن حریم دانشگاه = اجرای قانون
اما
محسن صنیعی در این یادداشت مجموعه ای از دلایل را دریف می کند که اهم آنها گواهی رسانه ها، گواهی نزدیکان و شواهدی است که بیشتر بر نقض قوانین توسط دکتر محمد فاضلی دلالت دارد.
1. به گواه همه رسانهها، دکتر محمد فاضلی بهعنوان یک جامعهشناس دلسوز و متعهد، با نگارش کتب متعدد، مقالات در رسانهها و فضای مجازی و حضور و سخنرانی در مراکز پژوهشی و دانشگاهی و مجامع عمومی و رسانهها، بهخوبی توانسته است با نگاه جامعهشناسانه، افکار عمومی را به منافع و مصالح اجتماعی آشنا کرده و بهاینترتیب، رسالت و تعهد دانشگاهی خود را در انجام مسئولیت اجتماعی به انجام برساند.
2. به گواه همهکسانی که از نزدیک ایشان را میشناسند، در نیت خیر و دلسوزی و ایراندوستی و اندیشه ورزی و فرهیختگی او تردیدی نیست.
3. بر اساس همه شواهد، ایشان ضمن فعالیت در حوزههای اجتماعی و پژوهشی، فعالیت آموزشی و پژوهشی خود را در دانشگاه، بهخوبی انجام داده است.
4. حتی با استناد به ضوابط و آییننامههای استخدامی هیات علمی، باید راه دیگری به جز اخراج پیدا می کردند.
نتیجه گیری ایشان
متأسفانه بهجای حل مسئله از طریق گفتوگو و راههای رسمی اداری، سختترین راه که تبعات منفی در جامعه دانشگاهی دارد، انتخابشده است.
سوال من از صنیعی: جایگاه قانون، ضوابط و آیین نامه ها در تحلیل شما کجاست؟ وقتی قانون حکم به عدم تمدید قرارداد یا اخراج صادر می کند و ادله ی کافی و مستند وجود دارد، چرا شما توصیه به نقض قانون و دور زدن آن می کنید؟ با شرایطی که دکتر فاضلی داشته، سوال این است که اصلا ایشان چطور توانسته بوده به عضویت هیأت علمی دانشگاه بهشتی در آید و موانع قانونی در تمام این سالها چطور کنار زده شده بوده است؟
نکته: اینکه اساتید دانشگاه یا برخی مقامات دولتی، رسما درخواست دارند که در خصوص یک فرد قانون دور زده شود، واقعا جای سوال است. اگر قانون اشتباه بوده باید اصلاح شود ولی توصیه به دور زدن قانون آنهم در این سطح، پیام واضحی از رشد نیافتگی و عقب ماندگیِ سیستم دانشگاهی به جامعه مخابره می کند.
*نکته: در کشور هیچ تافته ی جدا بافته ای نباید داشته باشیم و همه از صدر تا ذیل نظام، باید در مقابل قانون سر تعظیم فرود آورند*
پوتین یک دیکتاتور مشرک خود خواه است تا دریای کاسپین.مازندران.خزر را با طرفند و ریا کاری و نفاق تنها هدفش بدست آوردن ان میباشد چین کمونیست .مشرک هم دندانهای زهر آلودش را برای خلیج همیشه فارس تیز کرده زهی باطل نه شرقی نه غربی مرگ بر استعمار شرق و غرب.بزرکترین شعار ما لعنت بر استمار گران
بار آخر باشه که به ولی نعمتان ما اسائه ادب میکنی. ما همه چیزمان از این بزرگواران است
از عالیجنابان ممالک قدرقدرت چین و روس صمیمانه معذرت خواهی میکنیم بقایشان را از بارگاه خداوند مسئلت میکنیم