اراذل و اوباش و سگهای ولگرد را از شهرها و روستاها جمع کنید. فقط بلدید پول و بودجه را به جیب بزنید. نه سواد دارید نه عقل و سرنوشت ملتی را به دست گرفتید.
مهمترین مشکل این جمهری اسلامی میدانید چیه ؟ماباید اول تغییر را از خودمان شروع کنیم. اول مشکل دزدی اختلاس ونداشتن مدیریت تو جامعه رو حل کنید .بعد مشکلات خارجی رو .بخدا کمر اقتصاد ایران رو این اختلاسهای میلیاردی شکست توکشوری که از هر نظری غنی وتروتمند هستیم .باید این وضع مردمش باشه .بخدا این آمریکا وتحریم ها همش بهانه هست .اینا مملکت داری بلدنیستن.وهر بدبختی سر مردم میاد .گردن دیگران میندازن.کمی تفکر لازم است.
میشه بدون تحریم اقتصاد ایران را از این گرداب نجات داد خیر .دولت رئیسی اینو میدونه با تحریم بانکی و اقتصادی پیمان شانگهای برای ایران هیچ منفعتی نداره قراداد ۲۵ ساله با چین وقتی بانکها و شرکتهای بزرگ خصوصی چین در ایران سرمایهگذاری کنند با تحریم های بانکی ریسک نمیکنند چون بازار آمریکا و اروپا با ارزش تر از بازار ایرانه پس تحریم ها باید برداشته شود
سایت تابناک بسیاربهتراز خبر آنلاین سانسور کننده ودنیای اقتصاد است
اگه میخواهید موفق باشید نظرات موافق ومخالف رامنتشرکنید
خبرآنلاین که سانسور مطلق است.دنیای اقتصاد هم اصلاً جایی برای نظر خواهی نداره
ممنون
با توجه به شرایط موجود توافق حاضر که منجر به رفع تحریم ها بسیار عالیست
ونشاندهنده اقتدار تیم مذاکره کنندگان هست
وهرکسی بخواهد در جهت کم ارزش نمودن ان اقدام کند کافی است نگاهی به مذاکراه مذبوحانه دوره آقای روحانی بیتندازند که وزیر خارجه وقت میگفت حرف کری برای من سند سند
همین الان یک عده ای در آمریکا علنا می گویند چهار سال دیگه این توافق رو بهم میزنند . اونوقت میشه به حرف و اسناد اینها اعتماد کرد . هر عاقلی بعد از کاری که ترامپ با قلدری کرد این رو میفهمه که باید برای هر سند و توافقی تضمین گرفت .