دولت همیشه بدنبال این است تا کمترین هزینه ریالی برای خودش داشته باشد حتی اگر پای جان افراد در میان باشد. تصویب و تغییر قانون و نوشتار کاری ندارد. حرف زدن که کنتور نمی اندازد.
نمونه دیگر این رفتار، تصویب قانون منع استفاده از وسایل بارداری است بجای اینکه وضعیت اقتصاد را سر و سامان دهند با کمترین هزینه برای دولت می خواهند به هدف شان برسند انگار در این سیستم فقط هدف وسیله را توجیه می کند.
قانونی که میتواند پلیس کشورمان را به سلاحهای برقی و شوک آور تجهیز کند که بسیاری از ماموران پلیس در اقصی نقاط جهان از آنها بهرهمند هستند و بی نیاز به استفاده از سلاح گرم، اشرار و اراذل و اوباش را به کمک آن زمین گیر و بازداشت میکنند تا برای مجازات به محاکم قضایی بسپرند. سلاحهایی مانند آنچه در تصاویر پیوست دیده میشود و بی شک توانمندی صنایع دفاعی در کشورمان و حتی تجارب موفق رقم خورده در شرکتهای دانش بنیان ایرانی برای تولیدشان کافی است.
مشکل اینجاست که ما با کل دنیا قهر کردیم و فقط میخواهیم به تولید داخل اکتفا بکنیم و از تکنولوژی دنیا بی بهره هستیم وروز به روز این مشکلات و مصیبتها خودش را بیشتر نشان می دهد.
مهاجم با سلاح سرد به سرباز حمله کرده بود قانون دست و پای مامور را نبسته بود آموزش های پلیس در جهت ایجاد آمادگی ذهنی ضعف دارد (در کنار امکانات و تجهیزات ناکافی). مامور باید قبل از خارج شدن از خودرو باید خود را برای مواجهه آماده می کرد
نه تنها قانون نحوه استفاده پلیس ازاسلحه باید اصلاح شود بلکه برخی پلیسها مثل پلیس راهور که سلاح ندارند هم باید مسلح شوند.چندبار درخیابان دیدم اوباش هنگام جریمه شدن به پلیس حمله ورشده اند.شاید یکی ازدلایل مماشات بیش از حد پلیس راهور با تخلفات رانندگی (برخلاف آنچه عده ای عوام میگویند) احتیاط کاری آنهاست .آیا مثلا درمیدان شوش پلیس با تخلفات رانندگی برخوردمناسب رادارد؟.درشهرهای دیگرهم بهمین ترتیب.دراردبیلی که من زندگی میکنم بودیا نبودپلیس راهور تقریبا یکی است ازماموران هم وقتی میپرسیم چرا با اینهمه تخلف عیان که شهرو بهم ریخته برخوردنمیکنید میگن حوصله درگیری نداریم.واقعا پلیس درایران مظلوم است کسانیکه به کشورهای دیگر ازجمله غربی رفته انداقتدارپلیس رادیده اند.
برای مواردی مانند آن آقایی که قمه به دست حرکت می کند و یا همسرش را می کشد و سرش را در خیابان می چرخاند استفاده از اسباب بازی هایی مانند شوک برقی باز دارنده نیست.
در کلیپ دیگری می بینیم که در ساری عده ای جوان مدت طولانی قمه به دست پلیس را تهدید می کنند و در نهایت پلیس پا به فرار می گذارد.
اینگونه می توان امنیت محله ها و مردم را حفظ کرد؟!!
به قول وزیر کشور فقط به سر شلیک نکردیم پا ها رو زدیم گویا محدودیت استفاده وجود ندارد صرفا محدودیت در مخاطب وجود دارد اینکه دستور نانوشته برای عدم برخورد با اشرار و برخورد با مردم عادی وجود دارد.
نمونه دیگر این رفتار، تصویب قانون منع استفاده از وسایل بارداری است بجای اینکه وضعیت اقتصاد را سر و سامان دهند با کمترین هزینه برای دولت می خواهند به هدف شان برسند انگار در این سیستم فقط هدف وسیله را توجیه می کند.