سیامک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
اللهم عجل لولیک الفرج
خدایا اگر امکان ظهور مهدی زهرا وجود ندارد حداقل یک صبر و آرامش به قلب رنجدیده مردم مظلوم ایران عنایت بفرما
ناشناس
|
Luxembourg
|
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
باز هم سر و کله نماینده انتصابی متخلف پیدا شد و افاضات فرموده اند که این قتل فجیع ربطی به کودک همسری نداشته است !!!!!!!
نمی دانم خود را به ندانستن می زنند یا واقعا همین هستند یک بچه را در ۱۲ سالگی به زور شوهر داده اند بدون اینکه خودش اختیاری داشته باشد در ۱۴ سالگی هنگامی که هنوز خودش کودک بوده یک بچه روی دستش گذاشته اند بدون اینکه خودش بخواهد و بعد مجبور شده فرار کند تا از شر این شرایط تحمیلی نجات پیدا کند بعد او را با نیرنگ بازگردانده اند تا سلاخی اش کنند.
این نماینده نمای انتصابی بگوید اگر این نتیجه کودک همسری نیست نتیجه چیست؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
در انگلیس نخست‌وزیر به خاطر اینکه در دوره‌ی کرونا فاصله‌ی اجتماعی را رعایت نکرده الآن زیر تیغ هست و داره بر کنار می‌شه. اینجا نماینده‌ی مجلس سیلی هم زده راست راست می‌چرخه. تازه به جای اینکه ساکت بشه تا زیاد تو دید نباشه نظر در حمایت از کودک همسری هم می‌ده. اونوقت اون‌ها کافر هستند و اینجا ما عدالت را برقرار کردیم!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
عنابستانی به شدت دوست دارد به هر قیمتی دیده شود...
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
تو باورات دوزار نمی ارزه. به چک زدنت ادامه بده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
عنابستانی نماد بی قانونی و بی عدالتی است هرچه کمتر دیده شود فضاحت بی قانونی ما کمتر فریاد می‌زند.
ارش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
اقای عنابستانی ، بدترین دفاع از هر موضوعی اینست که وکیل مدافع شخص خوشنامی نباشد. کار را بسپارید به اهلش و شما سعی کن برای زدودن خاطره بد مردم از حرکت شما در مقابل ان پلیس راهنمایی در جهت رفع مشکلات معیشتی مردم گام برداری که البته عده کثیری مدتهاست از کار ایی شما و همکارانتان در همه زمینه ها از مایوس شده‌اند.
بهروز
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
کسی که به مقام نمایندگی به قانون وضع شده توسط خود و ملت توهین میکند از نظر مردم نماینده نیست و حق اظهارنظر ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
این قتل به سیلی زدن تو گوش پلیس مربوط میشود حضرت عنابستانی مجازات نشده فکر کردید مردم فراموش میکنند کارشمارا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
عنابستانی از کی کارشناس شده است؟ ایشان بدرد بزن بزن می خورد
نظرات بیشتر