این سوال شما که احتمال توافق در وین چقدر است به این بستگی دارد که آیا آمریکا پذیرفته که دیپلماسی، خیابانی دو طرفه است یا نه؟
البته تاریخ سوابق خوبی از آمریکایی ها نشان نمی دهد، آنها هر جا به نفع شان نباشد زیر هر توافقی خواهند زد نمونه اش توافق منع اشاعه گازهای گل خانه ای که چون به نفع صنایع آمریکا نبود ترامپ یکجانبه از آن خارج شد و موارد مشابه دیگر.
در حال حاضر هم از یک طرف رابرت مالی و وزیر خارجه شان دائما می گویند که آمریکا نمی تواند تضمین دهد که دولت بعدی آمریکا از برجام خارج نشود و از سوی دیگر برخی جمهوری خواهان سنا از خروج از برجام در دولت جمهوری خواه بعدی سخن می گویند این یعنی چه؟
یعنی دارند مقدمات را برای پذیرش افکار عمومی دنیا فراهم می سازند که اگر در دوره بعدی جمهوری خواهی مانند ترامپ رای آورد و از توافق خارج شد، بگویند که ما که گفته بودیم تضمین عدم خروج دولت بعدی را نمی دهیم و این یعنی دیپلماسی فریب، یعنی بیایند و به آن چه خودشان می خواهند برسند و بعد دولت بعدی بزند زیر همه چیز پس باید به هوش بود و حتی اگر تحریم ها را هم لغو کردند از آنها در حضور سایر کشورها تضمین عدم خروج یکجانبه گرفت.
امریکا رهبر جهان ازاد قطب فن اوری و قوی ترین ارتش دنیا ودارای اقتصادی مستحکم و... چطور برخی می گویند تمتمه ابرویش می رود و ابرویی ندارد!!!!
برنج صد هزار تومان شده ما که ابرو داریم از فقر مردم خبر داریم
مطمئن باشید که توافقی در کار نیست . چون
آمریکا تضمین درست و حسابی برای خروج مجدد از برجام نمی دهد و تحمل ندارد یک کشور قوی که موشک های دقیق و پهپادهای بیشماری برای دفاع از خود و تهدید اسرائیل تولید کرده را در خاور میانه ببیند . برای آمریکا امنیت اسرائیل از همه چیز مهم تر است . بناببراین آنها ایرانی را میخواهند که در ضعیفترین حالت ممکن باشد . ایرانی شبیه بیمار در حال موت آرزوی آمریکایی هاست .
مسلما" ایران هم به این خواست و شرایط آمریکا تن در نخواهد داد .
از سوی دیگر ایران کاملا" مطمئن است که آمریکا هرگز به قول و وعده و حتی تعهدات بین المللی خود پایبند نخواهد بود . لذا برای ایران یا هر آدم عاقلی دل خوش کردن به وعده وعیدهای آمریکا کاری صد در صد احمقانه است . بنابراین ایران هرگز تسلیم زیاده خواهی آمریکا نخواهد شد .