اقایانی که در مجلس نشسته اید خبر دارید که چه بلایی سر صنعت داره میاد مصرف گاز صنعت نسبت به ماه مشابه سال فبل هفت برابر شده در سالی که بعنوان سال رفع موانع تولید نامگذاری شده و توقع داریم سرمایه گذاری هم زیاد شود و سرمایه از کشور خارج نشود اطمینان دارم با این روش کسری بودجه را جبران میکنید و بیکاری هم زیاد میکنید و بد اخلاقی داخل جامعه هم زیاد میکنیدو فقر هم زیادتر میشود
کاملا درسته که پرمصرفها باید هزینه بیشتری پرداخت کنند. ولی آقای نماینده به عنوان یک روحانی و استاد دانشگاه و مدافع سرسخت نظام به شما عرض می کنم: اندکی انصاف هم خوبه: با این الگوی مصرف، بیش از 85% مردم به عنوان پرمصرف تلقی می شوند. لااقل نمک بر زخم مردم نپاشید.
اول باید الگوی مصرف براساس یک مصرف واقعی صورت بگیرد نه اینکه الگوی 200-300 کیلوواتی تعیینی وزارت که معلوم نیست براساس چه معیاری تعیین شده را بعنوان الگوی مصرف معرفی و انتظار داشته باشیم زیر این الگو هم مصرف صورت گیرد.
الگوی مصرف تعیینی وزارت نیرو نه واقعی است و نه خاصیتی در محاسبه برق بهاء دارد و فقط برای گران کردن قیمت برق کاربرد دارد که به جیب این وزارتخانه سرازیر میشود!
یک الگوی مصرف واقعی باید تنها با یک نرخ و آنهم کمترین نرخ پلکانی محاسبه شود و مازاد آن در پلکان قیمتی قرار گیرد.
وزارت نیرو سالهاست با فرمولی اشتباه برق بهاء را با چندین برابر از تمام مشترکین دریافت می دارد و حتی از آبونمان که جزو اقلام مصرفی مشترکین نیست و فقط به بهانه تعمیر و نگهداری تجهیزات و خطوط انتقال نیرو دریافت می کند مالیات ارزش افزوده دریافت می کند!
بزودی شکایتی که در دیوان عدالت اداری مطرح شده این وزارتخانه را متوجه اشتباهات و زیاده خواهی هایش خواهد کرد و این وزارتخانه باید مبالغ اضافی را که از تمامی مشترکین دریافت داشته به آنان برگرداند.
اقایان وکیل الدوله، چقدر از مردم فاصله گرفته اید، با این الگو مصرف حتی محروم ترین اقشار هم مشمول جریمه میشوند، شما طرف کی هستید، موکلان تان یا دولتی که با جیب مان میخواهد ضعف هایش را جبران کند
اگر با دنیا تعامل سازنده داشته باشید می توانید تکنولوژی ها را به روز کنید، تجهیزات کم مصرف تولید کنید، خودروی کم مصرف تولید کنید.... به جای اینکه به مردم بگویید کم مصرف کنند، لوازم و تجهیزات کم مصرف تولید کنید!!!!
جناب دکتر بیگینژاد
سلام،
خیلی خوبست، که جنابعالی که در جایگاه بالای سیاستگذاری انرژی قرار دارید ، به این موضوع پرداخته اید. لیکن تعرفه بندی وزارت نیرو آنقدر غیر منطقی ، من درآوردی و بی پایه است که طرح موضوعاتی ابتدائی نظیر پلکانی کردن، عنوان کردن الگوی مصرف، و ربط دادن این موضوعات به سوبسید و این نتیجه گیری که " تعرفهگذاری پلکانی پرمصرفها راهکار منطقیتر و عادلانه اصلاح یارانه انرژی است" ، ناصحیح وبیفایده است و هیچ ایده و راهکار سازنده ای هم ارائه نمیکند. بنظر میرسد که یک" ابهام عمومی مزمن از درک کلیت ومنطق کارتعرفه برق" ایجاد شده که هم به زیان مصرف کنند گان است و هم بزیان صنعت برق که ازین طریق تمام مملکت را در معرض شوکهای تمام نشدنی قرار میدهد.
با احترام
هرمز رومیانی
۲۶بمن۱۴۰۰
سیاتل- واشینگتن (فعلأ آمل هستم)