خدا وکیلی آنزمان من که دیپلمگرفتممانده بودم چکار کنم و چه درسی بخوانمو چه کاری انجام بدهم آنقدر که فرصت های شغلی زیادی بود بالاخره دانشجو شدم و ماهی حدود ۱۸۰۰ تومان کمک هزینه دولتی میگرفتم و با این پول حتی ماشین هم داشتم، از سرم هم زیاد بود بعد ها دکترا گرفتم و مشغول کار شدم و برای فقط زندگی بسیار ساده مجبور بودم در سه جا کار کنم و همیشه هم مستاجر و خانه بدوش.
البته آقایانی که میگویند آن زمان بد بود احتمالا آدم های تنبل و تن بکار بده نبودند، و الی با دیپلم هم مردم معلم و یا کارمند میشدند و صاحب خانه و ماشین هم میشدند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۳۰
شما یک چیزی را غافل شدی یعنی اینکه الان تقریبا دیگر بیشتر افراد دنبال مدرک گرفتن و کار پشت میز نشینی هستند در حالی که آن زمان خیلی به ندرت بود و به همین خاطر برای تحصیل کرده ها کار زیاد بود