ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
اصولاً اگر واقعاً دل و دین به پیشگویی و اینجور حرفها بسپاریم همانند فال قهوه و .... و توکل به خداوند نداشته باشیم و عقل و تلاش را کنار بگذاریم ، سلسله مراتب اتفاقات به گونه ای پیش میرود که واقعاً به آن دلبسته ایم ، مثل انواع فال و همین پیشگویی ها . ممکن است درصدی از این پیشگویی های این حاج آقا نوستراداموس درست باشد چون بهر حال علم نجوم و اسطرلاب از ایام قدیم وجود داشته است . یکسری از اتفاقات در جهان هستی بصورت دوره ای تکرار می‌شوند ( البته بعضی از آنها نه همه )
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
در همان زمانی که روسها در حال چیدن تانکهایشان در اطراف مرز اوکراین بودنو ، آمریکاییها مهمات جنگ مجازی را محیا می کردند .
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
این نوستر هر چی گیر اومده را در همه حالت گفته حالا بین اونها یکیش درست در میاد این که هنر نیست
ناشناس
|
United States of America
|
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
میگه 30 سال جنگ جهانی سوم طول میشکه!! اینطوری که دیگه چیزی از زمین باقی نمیمونه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
ناصر پسر کابوس هم پیشگویی کرده که، بعلت بالا پایین شدن قیمت تخم مرغ در ایران، چندین سال پیاپی مسئولین ما بدنبال علت گرانی تخم مرغ باشند و کم کم تخم مرغ ،طلا بشود و به خاطر آن جنگهای داخلی رخ بدهد و کم کم این جنگ به خارج از کشور کشیده شده و سرانجام دامن دیگر کشورهای جهان را هم بگیرد و به سبب این جنگهای جهانی کره زمین نابود شود و موجودات فرازمینی بدنبال تخم مرغ با یکدیگر درگیری شدیدی پیدا کنند و آنها هم بکلی نابود شوند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
سیارک اگر بخوره مطمئن باشید میخوره به ایران و کلکسیون ما تکمیل میشه تو بدبختی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۹
من هم پیشگوئی کرده بودم این جنگ را:
سر زردها به سمت سر زردها حرکت کردندو بعد سر هویجی ها هم آمدند.
بعد همه هویج شدند.
این شعر رو من وقتی کلاس دوم دبستان بودم سرودم کسی من رو جدی نگرفت.