ناشناس
|
France
|
۰۰:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
اولا کسی که کارش درست باشه ‌‌و‌ بر اساس منطق ‌و قانون باشه اینجوری به اکثریت جامعه که مخالفش هستن فحاشی نمیکنه !

دوما خودش از تویتر که فیلتر ‌‌غیر مجاز است استفاده کرده با فحش و‌ناسزا میخواهد مردم را از دسترسی به اینترنت آزاد منع کنه!
سوما هر جای دنیا بود بابت این فحاشی اش توبیخ و‌تنبیه میشد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
یک نماینده ای که میداند یک عده ای مخالف طرح صیانت هستند و ان عده بدون تعارف از ملت ایرانند حال این به اصطلاح نماینده این دسته از ملت رو کهبه قریب یقین بیش از 90جمعیت کشورند رو گرگ و سگ خطاب کرده کسی پاسخگو نیست ؟
علی رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
خدایی مخالفان صیانت مجازی برین ببنید چجور حرف میزنن
ناشناس
|
France
|
۰۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
صبر مردم حدی دارد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
ترس عده ای از حقیقت آنان را وادار می کند وقتی یک حقیقت علمی را می شنوند برای فرار از آن اقدام به چسباندن انگ مانند غربگرا! روشنفکر غربگرا یا شرق گرا! و غیره به دیگران می کنند تا آنان را از بازگوئی آن حقیقت منصرف کنند و یا آنها منکوب نماید که تنها در سطح انگ زننده گان اظهار نظر نمایند! و از بازگو کردن حقایق بپرهیزند!
در حالیکه یک امر حقیقی یا علمی همه جای دنیا حقیقی یا علمی است. و علم و حقیقت تنها سر منشأش خداوند متعال است و لا غیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۳
خانه از پای بست ویران است خواجه دربند نقش ایوان است.