لطفا گزارش خبرها باید کامل باشد ۱- تاریخ ساخت ویلا و پل روگذر وزیرگذر ۲- علت عدم جلوگیری درحین ساخت ۳- منطق حکم می کند اگر پل زیر گذر و روگذر مشکلی برای ترافیک ، زیبایی شهر و یا اجحاف حقوق مردم را سبب نشده باید ضمن اخذ مبلغ مناسب و خوب از تخریب جلوگیری شود ودرخصوص ویلای مذکور بجای تخریب ، مصادره به نفع عمومی و استفاده تجاری جهت ایجاد درآمد و کمک به افراد مستمند مطلوب بود ۰
بخدا قسم که خیلی خوشحالم از این حرکت حالا به هر بهانه ای که انجام داده باشن . برای چی باید حریم رودخانه ها رو شخصی کنن و افراد در به در یه جای حسابی نداشته باشن زیر اندازی پهن کنن و با خانواده دور هم خوش باشن.
فقط امیدوارم امکانات رفاهی مثل دستشویی و آلاچیق و.. برای رفاه مردم فراهم کنن
پاسخ ها
امین
||
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۱۹
لطفا اخبار را دنبال کنید دقیقا این کاری که گفتید با دستور رئیس جمهور در سواحل شمال و حریم رودخانه داره انجام میشه
بقول رهبری آنهایی که در ادارات به این افراد اشرافی با دور زدن قوانین و مقررات پاس میدهند تا این همه چیزخواران گلها و آبشارهای عالی بزنند چرا رها هستند تا هزاران خلاف دیگر هم مثل کارخانه تولید فساد، انجام دهند!!!
بدنیست مسولین محتر م دادستان وشهردار انقلابی قزوين هم سری به جاده نجف آباد روبه روی پخش تولید دارو و گاوداری و مزرعه خسروی بن بست مهدی مسیرخیابان فرعی ضلع غربی مزرعه خسروی تا میدان مینودر بزنند و ببینند چگونه اراضی کشاورزی و انهار را ضمیمه ملک خود ساخته اند و با ویلا سازی حفر چاه های عمیق و استخر سوله های بزرگ صنعتی به اموال عمومی دست درازی میکنند.
کاری که می کنید حقا کار خوبی است، فقط در عجبم که چرا مسببین این ساخت و ساز ها از خدمات دولت اخراج و منفصل و جریمه و زندانی نمی شوند؟ هزینه ساتخت و تخریب بناهای غیر مجاز و تخریب شدنی از جیب چه کسانی پرداخت شده است؟ آنها را هم زندانی، ج ریمه واخراج و منفصل از وخدمت کنید .
اموال اختلاسگران رو هم لطفا مصادره کنید...
اولا مردم ..پرو میشن ثانیا مسئولین فقیر میشن