آنقدری که دستگاههای عریض و طویل و انجمن های صنفی مختلف برای شرکتهای دانش بنیان و کوچک کارشکنی میکنند، هیچ عامل دیگری نمیکند. متاسفانه پس مانده های خائن دولت های قبلی همچنان در بدنه دولت به کارشکنی و ممانعت از اجرای برنامه های اصلاحی دولت میپردازند و به دلیل کارمند رسمی بودن امکان برخورد یا جایگزینی آنها هم وجود ندارد
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
بالاخره یکی پیداشد که همه مشکلات را را ضعف دولت قبلی بدونه و مشکلش اینه که کارمندان رسمی را نمیتونه بندازهبیرون و البته خودش بده جاشو بگیره !!!
با سلام و احترم
ما خودمون یک شرکت دانش بنیان داریم و با هزار مشتقت داریم شرکت داری می کنیم . متاسفانه واژه دانش بنیان برای ماها آبِ کسب روزی نداره ولی برای خیلی از مسوولین نانِ پست و مقام و صندلی داشته ؟
آقای ستاری هم که فقط دلخوش به آرایه آمار دارد .
متاسفانه واژه دانش بنیان برای خیلی ها شده کاسبی ، طرف از چین تجهیزات وارد می کند به اسم دانش بنیان به کشور قالب می کند و مالیات هم به کشور نمی دهد !
یا طرف کارخانه تولید لبنیات دارد آمار فروشش جز دانش بنیان محسوب می شود !
به نظرم بایستی ابتدا در تعریف دانش بنیان بازنگری اساسی بشود ! دانش بنیان واژه از بنیان خود غلط است بایستی شرکت های فرافن high-tech بجای دانش بنیان بنشیند !
در خیلی از کشورها پژوهش در دانشگاهها صورت می گیرد. البته در ایران نیز به خاطر امتیاز پژوهشی و یا گرفتن دکتری و ارتقا کلی بار پژوهشی رو بر دوش اساتید می گذارند. اما حقوق اساتید در حد یک مهندس معدن نیست... اگر واقعا به فکر دانش و دانش بنیان هستند کمی به اساتید، امکانات و حقوقشان توجه کنید. استثمار کردن اساتید رو
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
ببخشید منظورم کارگر معدن بود...
ناشناس
||
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۳
حالا این اساتید تخم دوزرده گذاشتن ؟
در علوم پایه و مهندسی استادی نمونده با سوادا رفتن اینایی که موندن همه خودی ان و ناپلیونی مدرک گرفتن.
در علوم پزشکی هم دیگه بسیجی ها تخصص گرفتن و دارن طبابت صرافی و ریاست میکنن
ناشناس
||
۱۱:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۴
هر چیزی قیمتی داره، اگر به فکر دانش هستید اساتید تولید گر دانش هستند... دانش بدون سواد و تحقیق و زحمت بدست نمی آید. البته باید این دانش به صنعت و فناوری تبدیل شود که نیاز به کار تیمی است. اما این دانش به آسانی بدس نمی آید و یکی از سخت ترین مشاغل است که نیاز به توجه و دادن امکانات و تامین مالی و ایجاد انگیزه است.
اینکه برخی از اساتید مدارک معتبر ندارند دلیلی نمی شود که باقی اساتید زحمتکش و باسواد را نیز به پای آنها سوزاند
سیاست های کلان با نامگذاری و بصورت یکساله درست نمیشه!
این نماینده ها و مسئولا تا میان به رونق تولید و کار جهادی عادت کنن و براش برنامه ریزی و سیاست گذاری خرد کنن سال تموم شده باید برن سراغ دانش بنیانی!!
حداقل نامگذاری ها در راستای یک برنامه کلان و نامگذاری ها به مرحله های برنامه مرتبط باشه. خیلی جسته گریخته است.
واسه همینه نماینده ها و مسئولا فقط میرسن که در مورد هر کدوم انشا بگن و پاچه خواری کنن و به برنامه نویسی نمیرسه! اصلا منسجم نیست.