ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
پس یعنی هنوز حوزه ها حضوری نیست
اونوقت میگید بچه کلاس اولی من باید بره سر کلاس سی و پنج نفره بشینه ؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۰
ما که نباید بچه های خودمان را با نوابغ حوزه مقایسه کنیم!آنها اگر خدای ناکرده طوری شوند آسمان به زمین می آید ولی بچه های ما که مهم نیستند!
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
وضع حجاب خوب نیست ولی الحمداله وضع اقتصادی مردم بسیار خوب است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
آقای مکارم شیرازی وضع گرانی و تورم و بیکاری و مسکن و ... چطور است ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
ظاهرا یک دست کردن مجلس و دولت هم اهدافی غیر از سازندگی دارد چون خبری از ارزانی نیست و گرانی شده گرفته.
همه چیز روزانه گران میشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
یعنی الان فقط وضع ححاب خوب نیست؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
نسخه الکترونیک کلا بضرر بیمه شده هست، چند درصد داروخانه ها و پزشک ها برایاس این نسخه عمل میکنن
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
ناصر مکارم شیرازی در دیدار با فرمانده کل نیروی انتظامی گفت: «فضای مجازی بلای مهم عصر و زمان ماست و بسیاری از مفاسد، از فضای مجازی است و در واقع، فضای مجازی پایگاه شیطان شده است».
مکارم شیرازی افزود: وضع حجاب «در مجموع خوب نیست به خصوص در مسافرت‌ها که گویا آزادی بیشتری احساس می‌کنند. باید برای معضل بی‌حجابی راهکار ارائه داد».
اول بایستی از دبی شروع کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
آقای نماینده مجلس هر چه زودتر این وزیر صمت !!!بی کفایت را استیضاح و عزل کنید پدر صمت را در آورده اصلا چیزی که نمیداند صنعت و تجارت و معدن است
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
جالبه آیات عظام نگران حجاب جامعه هستند
ولی نگران معیشت ملت نیستند
نگران بیکاری جوانان نیستند
نگران فقیر شدن معلمان نیستند .
نگران سفره کارگران نیستند
نگران اعتیاد جامعه
نگران تورم ۳۰۰ درصدی نیستند
نگران حذف ارز ترجیحی از دارو و نان نیستند؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
جناب رییسی تمام اقلام در سال گذشته ه حداقل ۴۹ درصد گرون شد بیمه شخص ثالث ۳۰ درصد گرون شد ، پول اب و برق و تلفن که دوسال پیش با پول یارانه نصفش پرداخت میشد جالا به قبض برق نمیرسه ؟؟
به کجا چنین شتابان. بدون شک دلار رو تو این دوسال دستوری پایین نگه داشنید ولی دیدی فایده نداره تمام اقلام باز هم دو برابر شد بعد فهمیدید نمی‌تونید با این وضعیت مملکت داری کنید سلامت و بهداشت و سفره مردم که خیلی ها نون خالی هست رو نشونه گرفتین ؟؟؟ آقای رییسی با این فرمون همه کشور بجز عزیزان نور چشمی در فقر مطلق غوطه ور خواهند شد ،بسیاری از کارمندان ، معلمان ، بازنشستگان تامین اجتماعی ، کارگران و بازنشستگان حداقل بگیر که به جرگه کمیته امدادی هاا رسیدن و نیاز به حمایت غذایی دارن ، سال آینده فکر کنم به غیر از وکلا و وزار و پزشکان و.... همه نیلز به غذای گرم برای حیات دارن ؟؟
نظرات بیشتر