ناصر مکارم شیرازی در دیدار با فرمانده کل نیروی انتظامی گفت: «فضای مجازی بلای مهم عصر و زمان ماست و بسیاری از مفاسد، از فضای مجازی است و در واقع، فضای مجازی پایگاه شیطان شده است».
مکارم شیرازی افزود: وضع حجاب «در مجموع خوب نیست به خصوص در مسافرتها که گویا آزادی بیشتری احساس میکنند. باید برای معضل بیحجابی راهکار ارائه داد».
اول بایستی از دبی شروع کرد.
جناب رییسی تمام اقلام در سال گذشته ه حداقل ۴۹ درصد گرون شد بیمه شخص ثالث ۳۰ درصد گرون شد ، پول اب و برق و تلفن که دوسال پیش با پول یارانه نصفش پرداخت میشد جالا به قبض برق نمیرسه ؟؟
به کجا چنین شتابان. بدون شک دلار رو تو این دوسال دستوری پایین نگه داشنید ولی دیدی فایده نداره تمام اقلام باز هم دو برابر شد بعد فهمیدید نمیتونید با این وضعیت مملکت داری کنید سلامت و بهداشت و سفره مردم که خیلی ها نون خالی هست رو نشونه گرفتین ؟؟؟ آقای رییسی با این فرمون همه کشور بجز عزیزان نور چشمی در فقر مطلق غوطه ور خواهند شد ،بسیاری از کارمندان ، معلمان ، بازنشستگان تامین اجتماعی ، کارگران و بازنشستگان حداقل بگیر که به جرگه کمیته امدادی هاا رسیدن و نیاز به حمایت غذایی دارن ، سال آینده فکر کنم به غیر از وکلا و وزار و پزشکان و.... همه نیلز به غذای گرم برای حیات دارن ؟؟
اونوقت میگید بچه کلاس اولی من باید بره سر کلاس سی و پنج نفره بشینه ؟؟؟؟؟؟؟