اگر خودمان را قانع میکردیم که بجای تولید سوخت هسته ای در ایران انرا از کشورهایی مثل چین روسیه یا هند می خریدیم و در عوض تحریم نفتی نمی شدیم در نتیجه در یازده سال اخیر 200 میلیارد دلار درامد نفتی اضافی کسب میکردیم که با 20 میلیارد ان بیست نیروگاه اتمی می ساختیم و بقیه انرا صرف دیگر امور می کردیم.
اقای پناهیان،مردم نیازمند حرمت شما نیستند،لطفا بجای نگاه از بالا بمردم،بگذشته خودتون نگاهی بندازید و ببینید از هیچ بکجا رسیدید! ثروت و قدرت دارید،اما ثروت شما حاصل تلاش و کار شما نیست،حاصل فریب مرد ایران هست! هر چه انها فقیرتر میشوند شما پولدارتر و قدرتمندتر میشوید،
بجای موعظه برای مردم،کمی به حرفهایی که ۵۰سال پیش میزدید فکر کنید(اگر اسلامیون بقدرت برسند کشور را مدینه فاضله خواهند کرد)
ببینید ۹۹درصد مردم را بعقب بردید تا اینکه انها را بجلو ببرید!
فلاحت پیشه زمان روحانی وقتی قرار داد با چین بسته شد،یا موقعی که ظریف گفت:از بالا تا پایین کشور» تصور میکنند او توافق را «نخوانده» امضا میکند و این در حالی است که «متن این توافق را ما نوشتیم و متن آن را من پارسال به چینیها دادم».
صداش در نمیومد،حالا که دیگه نیستند داره پنبه روحانی و ظریف رو میزنه.
درود بر اقای زید ابادی.دموکراسی ومردم سالاری بدون وجود احزاب ملی وسراسری معنی ندارد.ومیشود شیر بی یال ودم واشکم.در کشورهایی که مردم سالاری نهادینه شده احزاب بزرگ به مثابه برند های معتبر سیاسی .مورد وثوق مردم میباشند و همچون برند های صاحب نام تجاری به شدت مواظبآ برو واعتبار خود در بین مردم هستند لذا نمایندگانی را که برای مجالس قانون گذاری انتخاب وبه مردم معرفی مینمایند را با وسواس فراوان واز بین کادر های با سابقه خود جهت رای دادن به مردم معرفی میکنند .گذشته از ان در این مردم سالارای ها مردم به برنامه های احزاب رای میدهند نه به وعد وعید های تبلیغاتی وعوامفریبانه بعضی از کاندیداهای منفرد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
همچنین بدون سندیکا و اتحادیه های صنفی حزب بی معنی است