حمله به افراد چه از نظر شرع چه عرف چه قانون جرمه و یک عمل قبیح شمرده میشه و روزانه چند تن در کشور به دلایلی به قتل میرسن اما در ماجرای صحن امام رضا ، چرابرا بنده خدایی که به قتل رسیده از واژه شهید استفاده میکنن؟ فقط بخار اینکه روحانی بوده؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۷
اگر ثابت بشه حمله تروریستی بوده طبق قانون اطلاق این واژه مقدس مجازه.
در غیر این صورت خیر
البته اگه حمله تروریستی بوده سوال های دیگه ای پیش میاد که ..... بگذریم
سخنی با سران محترم نظام
جانیت هولناک مشهد نشان داد که جامعه به شدت داره عصبی میشه ، فقر و بیکاری و گرانی و تورم افسار گسیخته باعث شده مردم زود از کوره در میروند، این روحانی بیچاره چوب بی لیاقتی مسئولانی رو خورد که تورم ۱۰۰۰درصدی رو طی ۴سال رقم زدن اگه چهار نفر محتکران و دزد و مدیر نالایق در ملا عام اعدام میشدن و مملکت به حال خود رها نمیشد این وضعیت ملت نبود ، چرا لجاجت میکنید و وضعیت کشور رو سر وسامان ندهید ، دیدید که با همون برجام نیم بند طی چهار سال اول روحانی تورم ۳۷ درصدی به ۹دزصد رسید و ۵ سال ثبات و آرامش داشتیم هنوز سال تحویل نشده خورد ۲۵ میلیون گران شد ، بیمه ۳۰ درصد ، مالیات هم وه وحشتناک شده ،، بابا به ملت فشار میاد افلا تعملون؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۷
البته شما هم خیلی عصبانی هستی. مگه با اعدام چیزی حل شده؟؟؟
سلطان سکه اعدام شد چه اتفاقی افتاد؟
نیازی به توضیح رئیس کمیته سیاست خارجی مجلس درمورد روندپیشرفت مذاکرات برحامی نیست چون بانگاه به قیمت دلار هرکسی قادربه پی بردن به روندمداکرات خواهدبودوچون ظرف یکهفته ارزش دلار نزدیک به ۱۵۰۰ تومان ترقی کرده وپول ماهم
بهمین نسبت ترقی معکوس کرده وگرانی هابیشترشده یعنی مذاکرات به بن بست رسیده وامیدچندانی به گشایش نیست