مردم بدبخت لطفا مریض نشید چون کسی به فکر شما نیست با این قیمتهای نجومی ویزیت پزشکان
ویزیت یه پزشک عمومی از 53 به 184 رسیده
با این وضع دیگه هیچ دکتر هم نمی تونه بره
خیلی تعجب بر انگیز است حدود 350درصد افزایش خدمات پزشکی در این جدول عیان است این میانگین 60 درصدی را از کجا آورده اید شاید برای آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش این تعرفه های نجومی است !!!!!!!!و نکته مهم تر این است که فرمول محاسبه بهای تمام شده خدمات تشخیصی و درمانی را سازمان نظام پزشکی از کجا آورده است و شامل چه متغیرهایی است بعنوان مثال وقتی که به یک پزشک عمومی و یا متخصص مراجعه میکنیم در بهترین حالت پنج دقیقه وقت به بیمار اختصاص میدهند این افزایش نجومی چه مفهومی دارد؟؟؟!!!!!!جالب است بدانید عمده پزشکان متخصص حتی سه دقیقه وقت به بیمار اختصاص نمیدهند با انحصاری که در این رشته بوجود آمده می بینیم در یک شهر یک نفر متخصص خدمات ارایه میدهد این در حالی است اگر این انصار در پذیرش و آموزش پزشکی شکسته شود استعداد های فراوانی در این کشور هستند که پشت سد انحصار و کنکور قرار گرفته اند و میتوانند در این عرصه وارد شوند حداقل از تجربیات کشورهای همسایه مثل پاکستان استفاده شود که پزشک صادر میکنند آنگاه ما درگیر تعرفه های نجومی هستیم و هر وقت یک تصمیمی میخواهند بگیرند میگویند پزشکان مهاجرت می کنند.!!!!!!!!!!در جالی که طبق آمار ایران بهشت پزشکان است .
بگیرید این ویزیت های ناحق راخداوندهم خدای من است وهم خدای تو پس هزچه میتونین جولان بدیددرصورتی که این قدردکترهای خوب ومردمی درایران هستند که این دکترهای ویزیت بگیردوبله سوبله هم درچشم مردم حقیرند وهمددران دنیا بایدخادم دکترهای مردمی باشندومکرو مکرالله
متاسفانه این روزها شاهد افزایش حملات و فشارها بر کادر درمان هستیم از جمله فیلم منتشر شده در مورد حمله به منشی یک مرکز درمانی . به همین بهانه دو نمونه دیگر از این موارد که در هفته اخیر در مشهد رخ داد را به اشتراک گذاشته و به تاثیر آن و سایر مسایل جدید بر روند درمان میپردازم . در همین هفته یکی از پزشکان متخصص قلب شاغل در یکی از بیمارستان های مشهد توسط دو همراه بیمار مورد صرب و شتم قرارگرفتند همچنین یکی ازپزشکان داروساز در داروخانه خود توسط چهار نفر چماق دار مورد حمله قرار گرفت و علیرغم تماس های مکرر افراد حاضر در محل نیروی پلیس با تاخیر بسیار و پس از متواری شدن ضاربین در محل حاضر شد . این عدم امنیت شغلی روزافزون کادر درمان بعلت آستانه پایین تحریک پذیری عمومی بعلت مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی و نیز تبلیغات سیستماتیزه علیه کادر درمان (در راستای انحراف افکار عمومی از عاملین اصلی وضع موجود) میباشد .گرچه بعلت فشارهای اقتصادی بار هزینه های درمان بر شانه گروه بزرگی از بیماران سنگینی میکند اما جهت آشنایی مخاطب غیر پزشک با بخشی از مشکلات جامعه پزشکی به نکات ذیل اشاره میکنم
طی چهار سال گذشته تعرفه خدمات پزشکی حدود پنجاه در صد افزایش داشته در صورتیکه هزینه هایی چون تامین لوازم و دستگاه ها حدود ۶۰۰٪ که عامل این افزایش قیمت ارز از ۴۲۰۰ تومان به ۲۷۰۰۰ تومان بوده است به عنوان مثال بک برند خاص دستگاه اکوکاردیوگرافی در سال ۹۷ قیمتی معادل ۳۰۰ ملیون تومان داشته و همان دستگاه در سال ۱۴۰۰ به قیمت ۱/۵ ملیارد تومان به مراکز درمانی فروخته شده است . حال آنکه تعرفه اکو در سال ۹۷ حدود ۲۵۰/۰۰۰ تومان و در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۵۰/۰۰۰ تومان بوده . با در نظر گرفتن احتمال سوختن و آسیب پروب دستگاه هر دو سال یکبار و هزینه ۴۰۰ ملیون تومانی آن و در نظر گرفتن این مساله که پس از پنج تا شش سال دستگاه مستهلک و از بین خواهد رفت ، دیگر برای مراکز درمانی خرید و به روز رسانی تجهیزات پزشکی مقرون به صرفه نبوده و در طی دو تا چهار سال آینده شاهد نتیجه عملی آن در ارایه خدمات خواهیم بود . این عدم افزایش تعرفه ها و عدم پوشش کارامد بیمه های پایه توام شده است با افزایش مالیات به خدمات درمانی که از اول سال ۹۹ معادل ۲۵ درصد هزینه خدمت میباشد . نتیجه کلی اینکه نه تنها طی سال های جاری درآمد مراکز درمانی متناسب با تورم جاری در کشور افزایش نیافته بلکه عدد مطلق آن بعلت افزایش مالیات و هزینه ها به حدود نصف کاهش یافته است . البته نیاز به ذکر نیست که میزان کاهش ارزش این خدمات با در نظرگیری کاهش ارزش پول ملی طی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۰ به حدود یک دوازدهم میباشد . این عدم تناسب توام با فشارهای تبلیغاتی منفی و عدم امنیت شغلی منجر شده که بسیاری از پزشکان حاذق یا به مهاجرت بیاندیشند و یا با در نظرگیری سیستم پلکانی مالیات از حجم کار خود بکاهند .در مورد مالیات بر درآمد ۲۵٪ باید گفت که وقتی چنین مالیاتی موجه است که در ازای ان افزایشی در خدمت رسانی عمومی و افزایش امنیت اجتماعی و پاسخگویی نیروهای انتظامی دیده شود حال آنکه سطح ارایه خدمات فوق الذکر بر همگان واضح است . حاصل نهایی این روند کاهش انگیزه در کادر درمان و نیز عدم توسعه فیزیکی مراکز درمانی در آینده خواهد بود که نتیجه نهایی همه آنها افت سطح خدمت رسانی میباشد . امیدوارم که عقلای قوم قبل از عبور مشکل از مرز بی بازگشت فکری در جهت رفع ان کنند تا بدون تحمیل هزینه بر بیماران ، تعرفه ها را واقعی سازی نمایند در غیر این صورت آینده طبابت در این مملکت چون باقی امور تیره خواهد بود .
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۵:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۳۰
تعرفه خدمات درمانی قبلا بی حساب افزایش یافته و همین الان هم در مقایسه با سطح عمومی درآمدها بالاست
حرام لقمه بودن که شاخ و دم نداره !
به نرخ ارزان ایران زندگی کردن و به نرخ لاکچری اروپا دستمزد گرفتن !
قیمت تمام شده بقیه اعضای جامعه اعم از کارگر و کارمند و بقال و راننده و پلیس و .... در ارائه خدمات ساختمانی ، غذایی ، حمل و نقل ، امنیت ، مالیاتی و .... برای پزشکان چقدر هست ؟!
ویزیت یه پزشک عمومی از 53 به 184 رسیده
با این وضع دیگه هیچ دکتر هم نمی تونه بره