تنها در صورتی مخاطب خواهد داشت که عقاید و فرهنگ همه آهاد ملت احترام بزاره، و از گفتن اخبار غیر واقع و همچنین توهین به افکار عمومی،پرهیز کنه،چیزی که نشدنیست!
به قول تبلیغی که سالها پیش از خود صدا سیما پخش میشد
" با قبر و گونی پاره هیچ فایده ای نداره "
این حرفها هم هیچ فایده ای ندارد حالا که مردم به ماهواره ، بی بی سی، منوتو کوچ کردند فایده ای ندارد
ایراد یابی رویه ای رایج در همه ادارات شده است و در صدا و سیما هم خواسته اند از این قافله عقب نمانند، وگر نه مطمئن باشید هیچ اتفاق خوبی نمی افتد!!! اگر ذکر ایرادهای اداره های مختلف باعث برطرف شدن آنها گردید، آنوقت انتظار داشته باشید در این سازمان عریض و طول هم چنین اتفاقی بیافتد. سازمانی که نفراتش از افراد بسیاری از ارشت ها بیشتر هستندف اگر بخواهد هم نمی تواند کاری برای اصلاح خود انجام دهد. احتمالا این حرف ها برای این است که به بهانه اصلاحات بودجه بیشتری را طلب کنند.
صدا و سیما یک نهاد بر شکسته است . سیل استخدام های بی حساب و کتاب در دهه ی هشتاد عواقبش اکنون نمایان شده است . وقتی دخل و خرج به هم نخوند باید از تولید محتوا کاست . شما شبکه های خارجی رو ببینید چقدر کارمند دارند . بیشترین هزینه صدا و سیما نه برای تولید بلکه به کارمندان اداری پرداخت می شود .
اوضاع تلویزیون آنقدرها هم بد نیست.
در همین سالهایِ افول، برنامه های خوبی مثل گسترده شریعت، زاویه، سوه، معرفت و ... ساخته شده
شبکه مستند کیفیت خوبی دارد.
جهان آرای شبکه افق علیرغم دیدگاههای افراطی، برنامه خوبی است
برنامه نود و فوتبال برتر برنامه های خوبی بودند.
در حوزه کودک محتوای خوبی تولید شده.
ولی در خبر و تحلیل، وضعیت فاجعه بار است. تولید و پخش اعترافات اجباری بدترین محتواهای تولیدی تلویزیون هستند.
افراطی گری ...هرز گاهی حتی در برنامه های پرمخاطب خودش را نشان میدهد مثل سانسور کردن سینه ی گرگ در لوگوی یک تیم ایتالیایی
و...
ولی در بخشهای غیر خبری و تحلیلی، دست تلویزیون آنقدر هم خالی نیست.
اصلا تلویزیون برنامه ای ندارد. اینهمه شبکه و بودجه الکی که هزبنه میکنند. ماه رمضان امسال هیچ سریال به درد بخوری نداشت.. سرود و اهنگی پخش نمی کنند. از بازیگران محبوب مردم استفاده نمی کنند. کلا تعطیل باشه بهتره