جالب است. آقای خاتمی قول می دهد که گرانی ها اینگونه نخواهد ماند. البته ایشان درست می فرمایند . اینگونه نخواهد ماند بلکه هر رور بدتر از دیروز خواهد شد. اما سوال اینجاست که ایشان به جز امام جمعه موقت و عضویت در مجلسی که سالی یکبار تشکیل جلسه می دهد چه سمت اجرایی دارد؟ بیان این جمله مبین این است که این آقایان هیچ اطلاع درستی از وضعیت اقتصادی مملکت ندارند. واقعاً نمی دانند که در 40 سال گذشته با رفتار، گفتار و کردار نادرست خود مملکت را در چه وضعیت فوق بحرانی قرار داده اند.
آقاي خاتمي قول ندهيد چون در ذهن ما مي ماند و فراموش نخواهيم كرد . دولت عملا نشان داده كه واقعا بدون مديريت است و در عرض همين چند ماه بي كفايتي آقايان مشخص شده . حداق احمدي نژاد و روحاني 4 سال اولشان مردم را در تنگنا نگذاشتند ولي حيف و صد حيف به رئيسي راي دادند.
در مورد آقاي خاندوزي ايشان در حد وزير نيستند حداكثر يك مدير كل در شهرستان چكونه وزير شدند و اقتصاد را در عرض 8 ماه به اين وضعيت دچار كردند خدا داند.
ماكاروني را همه ميدانيد روغن ، قند و شكر ر بازار اصلا موجحود نيست نانوائي ها در روز فقط چند ساعت كار مي كنند و مي گويند كه سهيمه روزانه شان تمام شده و اگر بيشتر پخت كنند توبيخ خواهند شد.
خدا و كيلي مردم خيلي صبور هستند نمايندگان مجلس ( نه مردم) چه مي كنيد .
به آقاي رئيسي بفرمائيددر صورت ادامه اين وضعيت اولين رئيس جمهور 4 ساله بعد از انقلاب خواهد شد. و دور بعد در حالت خوشبينانه حداكثر 500 هزار راي مياره .
همه امور در اين دولت بدون كارشناسي است وزير اقتصاد بايد بداند هر حرفي كه ميزند در بازار تاثير مي گذارد
1- آیا شرم آور نیست که وزیر خارجه برای یک جنایتکار درخواست آزادی کند؟ 2- آقای خاتمی امام جمعه محترم! قول دادی گرانی این طور نخواهد ماند. آیا این قول را به خاطر خواهی داشت؟
آقای وزیر باسواد جهاد فرمودند سه میلیون تن گندم قاچاق می شود این مقدار قاچاق نیاز به ۱۲۴ هزار کامیون ۱۴ تن دارد
اقای وزیر یعنی اینقدر کشور بی در و پیکر است