خیلی از خود راضی وحق به جانب تشریف دارن ایشون و اصلا هیچ شان و احترامی برای ما قایل نیست ..عذر خواهی های چند وقت یه بار این فسیل هم قدیمی و نخ نما هستش..فقط خدا میدونه که امثال این فرد تحت لوای به ظاهر دوستی شون چقدر بی صفت و نامرد هستن..نیامدن مردم روسیه به ایران هیچ ربطی به حجاب و ودکا نداره..اتفاقا عاشق ایران گردی هم هستن..این سفیر فاسد و بی ابرو ماکیاولی فکر میکنه و بنا بر رویه راسپوتین هر غلطی که بگی میکنه..کلا از ایران بندازنش بیرون بهتره..هر چند ساختمانهای عریض و طویل و مستغلات و باغ و مراکز روسی پر از مامور مخفی هاشون رو باید براش یه فکر اساسی بشه..
سلام.حرفش کاملا درسته .خیلی از ایرانیها هم که برای سفر گردشگری به کشورهای دیگه میرن برا همین چیزا میرن.باید واواقعیت را قبول کرد.کشور ما میتونه با گردشگری کل بودجه اش را تامین کنه ونیازی به نفت وکشاورزی هم نداره ولی تو شرایط فعلی امکانپذیر نیست
اینکه موضوع تازه ای نیست سالهاست همه می دانند حجاب مورد تایید ج . ا.ا یکی از موانع مهم گردشگری خارجی خصوصا جوانان خارجی می باشد. عجبا که مسئولین انکار می کنند. متاسفانه مسیولین مملکتی در انکار، توجیه و یا وارونه کردن حقایق استاد هستند. خدایا خودت به داد مردم برس.
وقتی جاذبه های گردشگری ما برای مردم روسیه هیچ جذابیتی ندارد (به تصریح سفیر روسیه) پس معنی قراردادهای دوجانبه ی گردشگری با روسیه و حذف ویزا (که هیچ گاه عملی نمی شود) چیست. اصولاً چه نیازی به این کارهای نمایشی وجود دارد که با یک جمله ی سفیر روسیه کلاً روی آن خط بطلان کشیده می شود.
این اظهارات روسی که حقیقت محض است. ولی مسئولین وارونه جلوه می دهند. اسفناکتر اینکه جاذبه های گردش گری ایران در مقایسه با بسیاری از کشورها بسیار بسیار بیشتر است و ثروت عظیمی محسوب می شود ولی متاسفانه در نتیجه بی کفایتی مسیولین بلااستفاده مانده است.
آقا جون همینی که هست میخواین بیاین میخواین نیاین اگر توریست هستین میخواین از آثار تاریخی دیدن کنید وشهرهای کهن وقشنگمون رو ببینید همینه ولی اگر میخواین سکس وکثافت کاریهای دیگه انجام بدین که بیشتر کارتون همینه یالله ترکیه تایلند لبنان بفرمایید کسی جلوتونو نگرفته.
چرا سفیر روسیه در ایران را اخراج نمیکنید ، هی از عملکرد نادرست و ضد ایرانی این عنصر نامطلوب مینویسید و کاری انجام نمیدهید ، کاری نکنید که ایشان هم مثل سفیر قدیم روسیه سر بریده شود بلاخره مردم ایران را که شما خوب میشناسید . تا مشکلی پیش نیامده این مسئله را حل کنید