ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
هر چه عرضه ارز از جانب دولت کم شود قیمت ها در بازار آزاد بیشتر و بیشتر می شود دلال !!!!! مسئولانی که می فرمایند تحریم ها را دور می زنند و نفت را با قیمت بالا می فروشند و دلارهایش را هم کامل دریافت می کنند پاسخگو باشند مردم را بدبخت کردید
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
با این اقدامات وضع دلار و جامعه درست نمی شود.
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
اگر فقط مسئولین ایران می پذیرفتند که صورت مسئله دلار را قطعا با تصمیمات بی اثر مردم نا امیدتر نمی شدند رسیدن دلار به حدود 30 هزارتومان برای طبقه فرودست جامعه یک فاجعه است ترخدا به داد مردم برسیم
محسن
|
Belgium
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
منظورتان این است که تا حالا ارز دست بانک مرگزی نبوده؟و بانگ مرگزی اختیاری نداشته؟ یک پیشنهاد برای مسٸولین قبل از حرف زدن کمی فکر کنید؟؟؟دیگر شعارها فایده ای ندارد؟بانک مرگزی که توی تحریم باشه معلوم است به کجا خواهد رفت؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
حرف درمانی تا کی. قیمت دلار لحظه ای بالا میره آقایون بازم وعده سر خرمن میدن
محسن
|
Belgium
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
بانک مرگزی قدرت می گیرد؟؟؟؟ دلار بر همین نزدیکی؟؟؟ 35 هزار تومان.....و همچنان ادامه دارد....؟
رضا
|
Germany
|
۲۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
همین عبارت سران قوا خود اشکال دارد.مسائل مربوط به بانک مرکزی واین قبیل امور به قوه مجریه مربوط میشود.هیچ جای دنیا چیزی به اسم سران سه قوه که مثلا تا حدتعیین قیمت بنزین هم راهم درجلسات خودتصمیم میگیرند وجدندار.رئیس مجلس صرفا سخنگوومدیرداخلی مجلس وقوه قضائیه هم که معمولا شورایی است صرفا به مسائل قضائی میپردازد.
ناشناس
|
Poland
|
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
من به دولت آیت الله رییسی مثل دولت حضرت محمد و مدیریت ایشان در جنگ بنی فریضه اطمینان دارم و مطمینم که ایشان بت یهود را به مانند ابراهیم بیداد می کند.
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
اگر شما در این سخنانی که در مورد نرخ ارز و تصمیمات و غیره و همچنین بازداشت دو مداخله کر ارزی را با تغییر تاریخ مثلاً مربوط به یکسال پیش هم بکنید که دولت فیلی مصدر کار بود کوچکترین تغییری در محتوای خبر نباید بدهید. به این مفهوم که سران سه قوه تشکیل جلسه دادند ، رییس کل بانک مرکزی از موجودی ارزی کافی گفتند، چند کارشناس گفتند که وضع خوب است و بزودی بازار بازار فروش خواهد شد و غیره . فقط لازم است یکی از این فعالان دستگیر شده را “ سلطان “ بنامید و بس.
اما یک سؤال هست مه برای خیلی‌ها پیش آمده است و کاهاً هم مطرح شده ولی جواب درستی داده نشده است. یک مقدمه کوتاه هم لازم است که آورده شود. عمل به قانون و قانونمندی در عمل اداره کشور از هرچیزی واجب تر است. بعضی از بزرگان مانند کاندیدا معتقد بودند که برای رسیدن به مفصود صحیح ترین راه ، سریعترین آنهاست . اما سؤال اینکه آیا تشکیل سران سه قوه به قصد وضع قوانین و یا آیین نامه و یا کم و زیاد کردن اختیارات و از این دست مجمل قانونی هم دارد ؟ البته دیدارشان که ندارد ولی اجرای تصمیمات آنها معنی اجرای قانون را دارد ؟ از ان مهم‌تر این تصمیمات منجر به فایده و رفع مشکلی هم شده است ؟ تا انجاییکه حافظه یاری میکند در موضع تصمیم سران برای افزایش نرخ بنزین بعد از مدتی رییس جمهوری که مدعی شد من خودم هم صبح فهمیدم !! رییس قوه قضاییه هم در حال حاضر رییس جمهوری هستند دخالت و تصویب خود را کتمان یا حاشا کردند و نتیجه آنهم تعداد بیشماری کشته و مجروح در نتیجه اعتراضات مردم بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
مسئولان ما درک اقتصادی ندارند مدرک تحصیلی را با رانت گرفته اند
نظرات بیشتر