فعلا که تریبون دست استادان خویش پندار است و هیچکدام سکوت هم نمیکنند حرفهایی میزنند که د ر اوج کارشناسی دوامش نظرات و راه حل هایشان به چند روز هم نمیرسد نگاهی بیندازید به قیمتهای اعلام از طرف وزیر محترم جهاد کشاورزی در خصوص فراورده های لبنی
تا وقتی که سایت ها و شبکه های اجتماعی مثل همین تابناک در اختیار گروه و جبهه ی خاصی می باشند و بجای اینکه فقط حرف دل آحاد مردم و مشکلات اصلی جامعه را بزنند، فقط باب میل مدیران خودش مطلب مینویسند مشکلات جامعه هیچوقت حل نخواهد شد.
تابناک محترم براتون متاسفم ،حداقل از سلبریتی های دو زاری و خائن هم بنویسید لطفا از گرین کارتی ها هم بنویسید ، کاش یک سلبریتی تحریمهای آمریکا رو تقبیح کنه
نویسنده جان! اینایی که نوشتی رو خودت هم خوندی ؟ چه اطلاعاتی به خواننده اضافه کردی ؟ سفارشی نوشتی ؟ تو این چند خطت چند باز از ( خویش استاد پندار ) استفاده کردی ؟
متأسفانه این استاد پنداران از طرف دستگاه قدرت و بازوی تبلیغاتیاش یعنی سیمای میلی باد شدند و به بادکنک تبدیل شدند!!! از جمله این افراد رائقیپور و و یا عباسی که در کله امور نظر کارشناسی میدهند ولی دیدید که عباسی با سوآل دانشجو مبنی بر نام بردن ۴ اقتصاددان، به وی پرخاش کرد و نتوانست نام ۴ اقتصاددان را بگوید و عجز خود را بنمایش عمومی گذاشت! و البته کم نیستند!!
من کاملا موافقم ، مثلا نویسنده این متن کاملا معلومه بدون اینکه سطح سواد آقای رائفی پور رو بدونه یا 14 سال تحقیق و پژوهش ایشون رو به حساب بیاره یا اینکه از وطن دوست بودن ایشون حرف بزنه :
متاسفانه با یه متن کاملا سفارشی اومده به ما بگه ما خوبیم و اونا بدن
بابا اصلن تو خوبی ، کنترل دست شما ، کت هم که تن تو
ولی خواهشن اینقدر طرف سلبریتی های وطن فروش و خائن رو نگیرید ، اینقدر خیانت واقعا دیگه بسه
شما هم قلم به مزد یه عده ورشکسته سیاسی هستی . پولت رو بگیر و بنویس تو خوبی ، تو عقل کلی
از خفقان گرفتن سلبریتی های دوزاری وطن فروش چطور ؟! همان جماعت بی سواد و خویش استاد پنداری که در هر بزنگاهی خود را محق به اظهار نظر در هر زمینه ای از شیر مرغ تا جان آدمیزاد می دانند و قاطبه آنها مواضعی منطبق با مواضع دشمنان موجودیت ایران و اعتقادات و فرهنگ ایرانیان می گیرند؟! همانها که تشت رسوایی تجاوزات جنسی شان به یکدیگر از بام افتاده ؟!
همیشه از زاویه دار بودن بخش فرهنگی و هنری تابناک با مواضع اصولی محسن رضایی اندیشناک بودم ، ولی با مشاهده این گزارش و حمایت کورکورانه از این جماعت بی آبرو و وطن فروش دیگر مطمئن شدم !!! آقای محسن رضایی بهتر است تا دیگر خیلی دیر نشده فکری به حال بخش فرهنگی و هنری سایت منتسب به خود بکنید .