محسن
|
Belgium
|
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
هر دزدی معمولی هم بعد از دزدی میروند جایی ساکت و ارام می مانند و بعد از مدتی که مضوع ارام شد یواش یواش اموال را جابجا می کنند؟ جالب است که همان فردای ان روز با مقداری اموال می خواستند از فرودگاه خارج بشوند و بعضی از انها همان روز خارج شدن و پلیس از طریق اینترپول نفرات را در ترکیه دستگیر کرده ؟شاید پلیس ایران مثل کسانی که توی ترکیه می کند توی گونی اورده است؟تمام داستان به نظر ساختگی میاید ؟ اینجا مثله امنیت و اعتبار بوده حالا اینطوری لاپوشانی می شود اگر چهره دزدان در دوربین امنیتی مشخص بود باز هم طی این زمان دستگیر کنند جز محالات بود در کل بودار است این موضوع؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
باور کردن این موضوع که ۱۳ نفر اون حجم اموال رو که دزدین فرداش بذارن توی گونی و ببرن فرودگاه و بخوان از طریق فرودگاه خارج کنن خیلی ساده لوحی و احمقانه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
سرعت عمل پلیس حیرت آوره
در مدت 48 ساعت هم فیلم دوربین ها بازبینی شد هم دزدها شناسایی شدن ومهم تر اینکه اسناد و مدارک قوی رو به اینترپل دادن و اونا زود تایید کردن و هشدار قرمز صادر کردن و مخفیگاه فراری ها رو پیدا کردن و گرفتنشون و سریع تحویلشون دادن.
اگه همه قصه رو باور کنم این بخش اینترپل رو نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
افراد خاص زیر فشار افکار عمومی اموال مردم رو پس دادن .
سوژه سرقت فوق العاده بچه گانه بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
نمیشود عده ای با آن هوش و فراست و تیزهوشی که عملیات به این پیچیدگی را به سامان رسانده باشند بعد اموال را به فرودگاه برده باشند برای خروج !!!!!!!!!
چون فرمانده پلیس تهران گفته : اموال در فرودگاه پیدا شده :-)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
مگه اینا دزد نیستن؟؟؟
چرا چهره شون رو نشون نمیدین تا ابروی خودشون و خونوادشون بره
دلتون برای ابروی دزد و خونوادش میشوزه. دلتون واسه مردم بسوزه که هر روز مورد دستبر قرار میگیرن و استرس و تشویش و هزار کوفت و مرض روانی پیدا کردن. دلتون برای مردمی بسوزه که جرات نمیکنن خونه رو خالی بگذارن و با خیال راحت بخوان مسافرت . دلتون برای مردمی بسوزه که جرات نمیکنن تو خیابون خلوت برن. جرات نمیکنن با خیال راحت ماشینشونو پارک کنن و دنبال کاری برن.
دلتون برای مردم بسوزه نه دزدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
قبول کردن کل ماجرا از ابتدا تا دستگیری با سئوالات و شائیه های زیادی همراه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
کل ماجرا عجیبه و بودار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
چه دزدای احمقی که این حجم اموال رو بردن فرودگاه :-)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۰
٥٠٠ميليون پول منو دو تا كلاهبردار برداشت كردند كه همه اطلاعاتشون از كد ملي و حساب و ادرس و غيرو اما 60روزه هنوز بين دادسرا و پليس فتا نامه رسون شدم اما دستگيرشون نكردند فقط حسابهاي خاليشونو بستند اين خبر براي من هم علامت سوال
نظرات بیشتر