کنکور گذشته از تقلب و فسادی که به بار می آورد رقابتی ناعادلانه و پولی شده.
از طرفی تاثیر 60 درصد معدل تحصیلی هم به مراتب اشتباه تر از کنکور است زیرا راه را برای سو استفاده برخی دبیرستان ها هموار می کند.
نمایندگان مجلس باید برای گزینش دانشجو در دانشگاه ها شیوه دیگری را جایگزین روش فعلی کنند که امکان دورزدن آن توسط داوطلب وجود نداشته باشد.
البته دولتمردان که به اتفاق مخالف برجام بودن حالا فهمیدن که در شرایط تحریم اداره کشور بسیار سخت است و دولت بسیار ناتوان تر از دولت قبلی است. ولی واقعیت اینست که خود کرده را تدبیر نیست و نمی دانند گفته ها و تحلیلهای قبلی خود را در ضدیت با برجام چگونه توجیه کنند!
برای سازمان سنجش متاسفم... فرزند من سه سال هست که زحمت کشیده ولی متاسفانه سئوالات قبل از امتحان و درحین امتحان به بیرون درز کرده ... این مسئله به روح و روان بچه ها و خانواده ها آسیب جدی می زند و اعتماد از سازمان سنجش صلب می شود.
ما مردم مثل همیشه از این که قدر مسولین را نمیدانیم عذر خواهی ی کنیم..قدر شما رییس سازمان سنجش را میدانیم..
کاش می شد ما مردم بخاطر این قدر ناشناسی یک ویزا بهمان بدن و این مملکت گل و ببل را ترک کنیم به مقصد کانادا
امکان هست مسولین رایزنی کنن؟؟
نمی خوایم باعث رنجش بشویم
لطفا با توجه به اینکه آمریکا به هیچ وجه حاضر نیست مفاد برجام را اجرا کند و تضمین لازم برای عدم خروج مجدد را نمی دهد و تحریمها را لغو نمی کند پیشنهاد مشخص بدهید که چه باید کرد؟! قبول کنیم که داشته های خود را بدهیم و مدتی بعد جمهوری خواهان مجددا از برجام خارج شوند و تحریمها هم تشدید شود؟
همه میدانند شما هم میدانید که علاوه بر امسال، چندسال است که سوالات کنکور قبل از برگزاری جلسه آزمون لو میرود و به فروش میرسد. فقط از ترس اعتراض دسته جمعی مردم خبرش را منتشر نمیکنید
تمام کسانی که سوالات را به فروش میرسانند بعد از اعلام نتایج پولش را دریافت میکنند
این خود سند محکمی بر واقعی بودن دفترچه ها و سوالات دارد
بخدا قسم کسی که با تقلب وارد دانشگاه می شود و در رشته های پزشکی و مهندسی تحصیل می کند نهایتاً یک فارغ التحصیل بیسواد می شود که با جان مردم بازی می کند. با این سهل انگاری ها با جان و مال مردم بازی نکنید.
ببخشید الان شاید نظر اکثریت مردم این باشد که در تابناک از کلمات و الفاظ رکیک در نوشتن توضیحات استفاده کنند آیا چون رای اکثریت است باید تابناک به آن تن دهد ؟!!
ای تباناک آیا کثرت دلیل بر صحت است ؟!!!
آخر چرا مزخرفات هر روزنامه و نشریه ایی را درج میکنی ؟
این ها از شما پذیرفتنی نیست لطفا رعایت کنید