برای بالاتر بردن کلاس سایت خود به عنوان پرییننده ترین سایت خبری فارسی - که تنها سایتی است که تعداد بازدید کننده اش معلوم است - پیش از گذاشتن نظرات، لطفا"ایرادات املایی را برطرف فرمایید. البته از این جهت که اثبات می کند در نظرات بینندگان دست نمی برید قابل درک است.
مثلا" در این صفحه منطقی، منقطی نوشته شده است.
آن شعر نو هم درستش این است:
صحبت از پژمردن یک برگ نیست وای! جنگل رابیابان می کنند.
بنام خدا مقاله بسیار جالبی بود به ریشه ها توجه داشته اند امیداست که سایر مشکلات رااینکونه موشکافانه پیگیری نمایند مثلا مسائلی مثل رانت خواری وعلت آن در ایران و ...
شهید مطهری : معلمی رامی ستایم که اندیشیدن رابه من بیاموزد نه اندیشه را.
با سلام و تشکر
بسیاری از انتظارات شما(نویسنده محترم مقاله) از صدا و سیما که البته به حق نیز می باشد ، زمانی برآورده می شود که قانون اساسی اجازه ورود رسانه های صوتی و تصویری خصوصی را به فضای کشور صادر نماید . صد البته وجود رسانه ملی ( دولتی) برای هر کشور لازم بوده تا منعکس کننده سیاست های کلی آن نظام باشد . لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که فضای امروز جامعه تحمل دیگاههای مختلف را دارد پس بهتر است که مسئولین نیز با اعتماد به مردم فضای لازم را برای این کار و در حریم قانون فراهم نمایند.
با سلام و تشکر از شما و اقای مطهری بنده مقالات قبلی اقای مطهری را خوانده ام معمولا بدور از هرگونه تعصب نوشته میشوند در مورد این مقاله هم ایشان نکات جالبی در ارتباط با رسانه ملی مطرح کرده اند. اقای مطهری به یکی از نکات مهم که تفاوت بین جوامع دموکرات و جوامع غیر دموکراتیک است اشاره کردند. و بسیار زیبا با استناد به کلام مولا علی مشکل عدم انتقاد رادر بالاترین سطح رسانه مطرح کردند. در جواب به دوستی که این مقاله را فاقد عمق دانسته اند باید بگم لطفا مقاله را کامل مطالعه کنید اقای مطهری پس از ذکر مشکلات فراوان، یکی از معزلات عمده را رسانه ملی دانستند.
مطالب این مقاله را بسیاری از دست اندرکاران رسانه ملی قبول دارند ؛ مثلا فکر می کنم همین آقای دکتر لاریجانی - که نسبت نزدیکی هم با آقای مطهری دارند - این مطالب را قبول دارند. اما قابل اجراء نیست !!!
باید دلیل عدم قابل اجرا را دریافت؟
به دیدگاه من علت دولتی بودن رساله ملی است. باید به گونه ای قانون اساسی تفسیر شود که صدا و سیمای خصوصی هم ایجاد گردد. آنگاه بسیاری از مشکلات حل می گردد.
طلبه حوزه علمیه قم
ممنون از اينكه نظر منو منعكس نمي كنين . باعث مي شه بيشتر نظراتمو واسه تون بفرستم .البته مي خوام يك مقاله در مورد يكي از معضلاتي كه در شهر ما وجود داره براتون بفرستم ولي اگه اونو منعكس نكنين متوجه مي شم شمام خطي و مشي خاصي رو دنبال مي كنين و به فكر مشكلات مردم نيستين و به خودم مي گم زهي خيال باطل !!!
با سلام به نظر مي رسد مسئله اصلي مسئله فرهنگ سازي است كه با آگاهي و آموزش توام است . رسانه ملي مي تواند چشم بينا و ناظر و همچنين آموزش دهنده قوي و بطور كلي فرهنگ ساز باشد. تحقق اين امر به مقدمات بسياري نياز دارد از آنجمله : 1- پذيرش اين تفكر كه آگاهي و آموزش موجب بالابردن ضريب امنيتي جامعه و حكومت مي شود . 2- ناظر دلسوز و بيطرف ، منتقد مصلح خواهد بود. 3- پايه و اساس هر حكومتي مردم هستند . 4- هيچكس بي عيب نيست و بيان عيوب نه براي تخريب بلكه براي سازندگي و رشد است و ...
البته اين نه تنها وظيفه رسانه ملي بلكه ، وظيفه يكايك افراد جامعه و مسئولان و نهاردهاي تاثير گذار در فرهنگ است كه مي توان به جرايد ، روزنامه ها ، صدا و سيما ، سينما ، سخنرانان ، اساتيد ، معلمان ؛ ورزشكاران و ... كه بگونه اي در جامعه منشاء اثر قرار مي گيرند ، اشاره نمود . اميد كه با يك اصلاح نگرش عمومي و با يك برنامه ريزي جامع با شروع آموزش در پايه ( خصوصاً مدرسه )نسبت به ترويج فرهنگ درست اقدام نمائيم .
با سلام خدمت جناب آقای مطهری عزیز
مطالب ارزشمندی را مطرح کردید و بنده به دلیل تحصیلاتم در رشته حقوق جزا و جرم شناسی مطالب شما را پیگیری کردم و بسیار از صراحت لحجه و صداقت شما لذت بردم در کلام شما عشق و علاقه به مردم و اهمیت دادن به آنان و نیز بها دادن به انسانهای گمنام را پررنگ دیدم و معتقدم برخي از مسؤولین اگر یک دهم دغدغه شما را نسبت به مردم داشتند تا کنون اعتماد مردم را بیشتر به خود جلب می کردند. اگر مردم به برخی از رده های مدیریتی اعتمادی ندارند غالبا حق با مردم است. امیدوارم همیشه عاشق مردم بمانیم و در دفاع ازحقوق آنان تلاش کنیم چون به تعبیر شما ثنا گویان حکومتی کم نیستند بلکه مدافعان واقعی مردم کم اند. قریب به اتفاق مطالب شما را درست و منطقی می دانم. فعلا به این دلیل که در خارج از کشور مشغول نگارش پایان نامه دکتری هستم فرصت برای اظهار نظر و نقد شما را ندارم . با وجود اینکه مقالات شما سیر منطقی را طی می کند ولی معتقدم اگر این سری مقالات را به صورت یک پژوهش گروهی عرضه کنید و در موضوعی که از ابعاد مختلفی برخوردار است از متخصصین مربوطه بهره گیرید هم از اشتباهات احتمالی کاسته خواهد شد و هم بر محاسن این تحقیق ارزشمند شما افزوده خواهد شد.
تمام اظهار نظرهایی هم که در این چهار مقاله از سوی مردم عزیز ارایه شد را به دقت خواندم با تمام ارزشی که برای آنان قایلم معتقدم بیشتر این تاییدها تحلیلی ندارد و نیز مشخص نیست که از سوی چه کسی و با چه تخصصی مطرح می شود لذا بهتر است کسی که در پای هر مقاله ای اظهار نظر می کند اجمالا حوزه مطالعاتی و سطح تحصیلات خود را ذکر کند شما بهتر می دانید که بیشتر این تایید ها نمی تواند مبنای درستی یک پژوهش علمی باشد لذا بهتر است به اینگونه اتفاق نظرها استناد نکنید کاری که در پاراگراف دوم این مقاله انجام دادید.
نکته دیگر اینکه سعی کنید از ذکر نمونه های برخورد خوب با مردم در برخی از کشورهای غربی این احساس به مردم دست ندهد که خارج به ویژه غرب بهشت برین است و مسؤولین ما با مسؤولین غربی فاصله ای از زمین تا آسمان دارند چون در همین غرب که من از نزدیک آشنایی دارم همان سیاست اطلاع رسانی است که می خواهد نشان دهد که شب و روز به فکر مردم هستند در حالی که صدای دهل از دور خوش است. جای شما و مردم عزیز ما خالی است ببینند چه ظلمی به حقوق مردم در همین غرب می شود! بنده که ستیزی با فرهنگ غرب ندارم و معتقدم باید از تجربیات آنان بهره گرفت ولی وقتی از نزدیک با این فرهنگ آشنا شدم دریافتم که بسیاری از این تعریف و تمجیدها چهره واقعی غرب نیست لذا معتقدم این روش استناد موردی شما به برخی از کیسهای موجود در غرب بیشتر جنبه خطابه دارد تا جنبه علمی و تاثیر منفی این قبیل استنادها بیشتر است. استناد به سیره پیامبر رحمت و مولای متقیان برای مردم ما کافی است همان امامی که به مالک دستور می دهد که حتی با حیوانات هم برخورد انسانی داشته باشید چه رسد به مردم! و نیازی به درشت نمایی انسان دوستی غربیها نیست کاری که روشنفکران غرب زده به عمد و دروغ می کنند و شما از روی سهو و صادقانه و ناخواسته در این مقاله این مسیر را طی می کنید که یقینا از سر دلسوزی است و حتی به صورت موردی ممکن است واقعیت هم داشته باشد ولی این تمام چهره غرب نیست. به نظر می رسد بهتر است تلاش کنید اگر موردی هم از نمونه های انسان دوستی و ایثار نقل می کنید از داخل کشور باشد که کم هم نیست. با عرض پوزش از بابت صراحت در گفتار.
از خداوند بزرگ توفیق شما را خواهانم
با تشکر
آخ که دست شما درد نکند خوب گفتید. قربون دهنتون
می خواستم بگم کافیه یکی تو صدا و سیما از دنیا بره . کمٍ کم تو همه بخشهای خبری عکس و اسم و مراسم و بقیه چیزها رو مرتب می گن و تکرار می کنند. انگار فقط بازیگرا و بقیه کارمندای صدا و سیما آدمند.
خدا رحم کنه که اگه یه حادثه ای هم اتفاق بیفته که عزای عمومی میشه. ولی جون بقیه آدمای این مملکت ارزش نداره
برای بالاتر بردن کلاس سایت خود به عنوان پرییننده ترین سایت خبری فارسی - که تنها سایتی است که تعداد بازدید کننده اش معلوم است - پیش از گذاشتن نظرات، لطفا"ایرادات املایی را برطرف فرمایید. البته از این جهت که اثبات می کند در نظرات بینندگان دست نمی برید قابل درک است.
مثلا" در این صفحه منطقی، منقطی نوشته شده است.
آن شعر نو هم درستش این است:
صحبت از پژمردن یک برگ نیست وای! جنگل رابیابان می کنند.