ما باید تا پایان زمستان امسال کلاهک اتمی رو بسازیم چون در این شرایط که روسیه میخواهد جنگ انرژی با اروپا رو تشدید کنه احتمال اینکه آمریکا اجازه بده یک جنگ و درگیری در خاورمیانه رخ بده و عرضه انرژی رو مختل کنه، تقریبا صفره.
البته همزمان باید تنش رو با آمریکا و غرب و همسایگان کاهش بدیم. کلا ما دنبال جنگ با هیچ کشوری نبوده و نیستیم و نفعی هم در این کار نداریم. بمب اتمی ایران هم برای کل منطقه خوبه و باعث ایجاد ثبات و امنیت میشه. چون ایران هم به لحاظ شرایط جغرافیایی و هم به لحاظ تاریخی مرکز ثقل منطقه است و افزایش امنیت ایران تاثیر مهمی در ایجاد و بهبود ثبات منطقه داره.
در مورد اسراییل هم تا زمانی که اسراییل حقوق اولیه فلسطینها رو رعایت نکنه دشمن ما باقی خواهد موند اما مثل آمریکا ما دنبال جنگ به اسراییل نیستیم. و باید رسما اعلام کنیم. البته که حمایت از گروههای مقاومت رو ادامه میدیم. به نفع یهودیان هم هست که تلاش کنند حقوق فلسطینیها رو حداقل به تدریج رعایت کنند. این وضع آپارتاید قابل دوام نیست حتی اگر ایران هیچ دخالتی نکنه.
اگر یک اقدام تروریستی دیگه علیه ایران رخ داد یا یک بار دیگه آمریکا یا غرب تهدید گزینه نظامی رو علیه ما مطرح کردند باید غنی سازی 80 درصد یا 90 درصد رو انجام بدیم.
اینم ازون حرفای هزینه ساز برا سیاست خارجیه بخصوص در روابط با کشورهای عربی که دولت رئیسی داره با عربستان و اردن و امارات مشکلاتش رو حل میکنه، میتونیم بسازیم ولی نمیسازیم، خنده داره، قسمت اولش رو اونا باور میکنن ولی دومش رو نه و ای آن هراسی تشدید میشه
آقای خرازی باور کنید نیازی نیست بمب اتم بسازید. نه تنها با داشتن بمب اتم هیچ مشکلی حل نمی شود که بر مشکلات موجود مردم هزار برابر اضافه خواهد شد. باور کنید راههای بسیار بهتر دیگری برای بهبود وضعیت مملکت و مردم ایران وجود دارد. نمونه بارز آن راه و روشها کشور ژاپن، کره جنوبی،سوئد سوئیس ، دانمارک ووووو
به دلایل مختلف اجرای مکانیزم ماشه و یا تحریمهای جدید شورای امنیت علیه ایران احتمالش کمه:
1- جان بولتون گفته بود دلیل اینکه آمریکا قبل از خروجش از برجام، مکانیزم ماشه رو اجرایی نکرد این بوده که این مکانیزم اصولا برای دور زدن حق وتو درست شده و این حق وتو رو تضعیف میکنه که یک اهرم مهم برای آمریکاست.
2- اگر این مکانیزم اجرا بشه مثلا کشورها باید در شرایط خاصی کشتیهای ایرانی رو توقیف کنند. ایران اما گفته و در عمل هم نشون داده که تلافی میکنه. مثلا توقیف کشتی انگلیسی یا یونانی. بنابراین خیلی از کشورها جرات چنین کاری رو پیدا نمیکنند و این خودش جایگاه شورای امنیت رو تضعیف میکنه.
3- اجرای تحریمهای بین المللی باعث میشه سطح تنش بین ایران و غرب بسیار زیاد بشه. آمریکا هم در شرایطی که مساله اولش چینه و بعد روسیه نمیخواد زیاد خودش رو درگیر با ایران بکنه چون اونوقت چین میتونه در این فرصت راحتتر جلو بره.
4- روسیه و چین برخلاف ده سال پیش ترس کمتری از آمریکا دارند و بیشتر مقابل آمریکا می ایستند. این وسط نیاز بیشتری هم به ایران دارند. بنابراین اگر قطعنامه جدیدی علیه ایران وضع بشه به احتمال زیاد اون رو وتو میکنند. حتی در مورد مکانیزم ماشه درسته نمیتونن وتوش کنن اما اگر کشوری تحریمهای شورای امینت علیه ایران رو اجرا نکرد میتونن قطعنامه هایی که ممکنه علیه اون کشور به خاطر این اقدام میخواد تصویب بشه رو وتو کنند. خودشون هم که به احتمال زیاد تحریمهای علیه ایران رو اجرا نمیکنند. بهانه هم دارند.
حداقل در یکی از سخنان رهبری که من دیدم، آن چیزی که حرام اعلام فرمودند، استفاده از سلاح اتمیه نه ساخت اون. طبیعتا ساخت سلاح اگر برای استفاده باشه اون هم حرامه اما اگر برای بازدارندگی و ترساندن دشمن باشه حرام نیست.
وقتی شما صراحتا می گی می تونیم بمب اتم بسازیم چه انتظاری از آمریکا ودیگر طرف های مذاکره داریم که به ما اعتماد کنند وتمام تحریمها را بردارند واقعیت اینه به همون اندازه که اونا قابل اعتماد نیستن ما هم برای اونا قابل اعتماد نیستیم .