ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۰
اینها فردوسی پور رو تحمل نمیکنه بعد میخوای که محتوای خوب تولید کنند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۰
فقط پخش زنده فوتبال و والیبال رو دنبال می‌کنیم مابقی ساعات خاموشه
ز.م
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۰
اتفاقا خیلی خیلی سریال جذابی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
وقتی تلوزیون رو روشن می کنی از صبح تا شب فقط با یک تیپ مشخص ومعنی دار مواجه میشی که همگی در صدد جا انداختن یک تفکر خاص هستند واصولا در صدا سیما جایی برای دگر اندیشان وجود ندارد !! و اتفاقا تفکر حاکم بر این سازمان همان است که اکثر قریب به اتفاق با آن همسو وهم نظر نیستند ! اینکه مثلا برنامه ای مثل ثریا آشکارا حقایق را وارونه جلوه می دهد وتلاش دارد تمام زحمات دیگران که هم جناح او نیستند را نه تنها نادیده بلکه با عبارات توهین آمیز در چشم مردم خار کند در بیننده نوعی توهین به شعور و فهم مخاطب ایجاد می کند که ترجیح می دهد تلوزیون را خاموش کند !! میز گردهایی که همه مدعوین هم نظر وهمراهند و هرگز فرصتی برای مخالفان نیست سریالهایی که از دغدغه های واقعی مردم خالیند !! خلاصه صدا سیما بسیار کسل کننده وحتی موجب خشم مردم شده !! شبکه های بیگانه هم که آنچنان پارازیت است که شخصا ترجیح میدهم کلا تلوزیون را خاموش کنم یا در ساعات آخر شب که کمی از شدت پارازیتها کم شده به بعضی شبکه های مورد علاقه ام سر بزنم .واقعا در این قرن این همه سانسور این همه محدودیت وتوهین به مخاطب عجیب و تهوع آور است !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
معمولا در هر ساعت شبانه روز در همه شبکه ها مجری با یک نفر فقط صحبت می کند و آن شبکه فارغ از برنامه های مخاطب دوست است
وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
متاسفانه نویسنده متوجه نشده بیلبورد را چه کسی زده!!!اگر به نام هنرپیشه مستوران دقت کنی واضح است پشت سریال یک شرکت شامپو قرار دارد که مثلاً تبلیغات مخفی کرده اگر از من زودتر می پرسیدند می گفتم صددرصد نمی گیره... تبلیغات راه داره عزیز!!!!
والی
|
Japan
|
۰۱:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
وقتی تلوزیون هنرمندان محبوب رو یکی پس از دیگری قلع قم میکنه و ممنوعالکار دیگه چه انتظاری دارید؟
شما سریال خانه بدوش یا متهم گریخت رو با طنزهای فعلی مقایسه کنید! واقعا که حیف وقت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
مهمترین علتش دروغگویی تلویزیون و بی اعتنایی به مشکلات مردم هست. مردم از اینکه صغیر و کم عقل تصور بشن ناراحتن
ناشناس
|
United States of America
|
۰۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
اصولاً رسانه ملی در حال حاضر فقط و فقط بازتاب دهنده دیدگاه و سبک زندگی و نگاه اقلیتی خاص از جامعه است و هم مخاطبان و هم صداو سیما صفوف خود را به صورت شفاف از هم جدا کرده اند.
تصور کنید اینجا لبنان است و صداو سیما سخنگوی جبهه مقاومت بقیه هم یا حیات وحش تماشا می کنند یا ماهواره....
البته اینجا گشت ارشاد هم دارد.......
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۴/۳۱
چه فایده؟ کو گوش شنوا؟ متاسفانه تلویزیون تحت سیطره اشخاص و سیستمهای خاصی اداره می شود که بودجه خود را بدون دغدغه از جیب ملت بیرون کشیده و حیف و میل می کنند و کسی هم یارای بازخواست از ایشان نیست و غیر از این نمی توان توقع داشت. شبکه های ماهواره ای و اجتماعی بدون اینکه ریالی از مخاطب ایرانی دریافت کنند چنان برنامه هایی با تنوع و کیفیتهای گوناگون تحویل مخاطب می دهند که بیننده پای این برنامه ها میخکوب می شود. متاسفانه مسئولین صدا و سیما تنها چیزی که برایشان مهم نیست مخاطب است.
نظرات بیشتر