دوره اثر گذار تحریم نهایتا تا 2 الی 3 سال هست که می تواند کارایی داشته باشد و برای همین آمریکا دوباره دنبال اینکه تحریم ها را بردارد و شما ناشیان دام آنها می افتید برای توافق و بعد تحریم های بیشتر!
آقای رییسی لطف می کنی آماری از مردمی که درخواست مقاومت داشته و دارند را اعلام کنید؟ اگر آنگونه که شما می فرمایید مردم خواهان ادامه وضع موجود هستند نباید ترسی از انجام رفراندم و همه پرسی داشته باشید.
رییسی از کدام مردم حرف میزنه؟یک روز با لباس مبدل و ماسک برو تو تاکسی و اتوبوس و مترو و ببین مردم چی میگن؟مردم اینا هستن نه اونهایی که گلچین میکنن و میارن جلوت.
علم الهدی چی میگه؟یک پدر هیچوقت بین فرزندانش فرق نمیذاره.اما جنابعالی و دوستانت هر موقع پشت میکروفون قرار گرفتین انواع و اقسام توهین ها رو به اکثر مردم نثار کردین."پدر"!!!