فضای مجازی تا چه اندازه میتواند یک آدم معمولی را به چهره شناخته شدهای تبدیل کند که هیچ شباهتی به آن چه میگوید ندارد.یعنی میخواهید بگید منتظر افشاشدن پروژه قهرمان سازی از وریا غفوری،نوید افکاری و دیگران باشید.
.... مردم را خسته و وادار به تسلیم و پذیرش برجام و برجامهای دیگر کنند..... مگه نظر مردم در این مورد اهمیتی داره؟ فعلا این دولت اصولگراست که دنبال احیای همان برجامی است که خودش به آن حمله می کرد.
""اضافه شدن زباله گردی به مشاغل زنان شهر"
به جای حل مسئله صورت مسئله را مثل هزاران مشکل دیگه پاک می کنید. الان زباله گردی شامل زنها، مردان، بچه ها و حتی به صورت خانوادگی تو تمام شهرها و روستاها رواج پیدا کرده... به جای اینکه از این راهکارهای مسخره بدید، بیایید مسئولین بی کفایتی که باعث و بانی ایجاد فقر و فلاکت تو کشور شده اند را که تعدادشان هم بسیار زیاد شده را بازخواست کنید و بندازیدشون تو سطل زباله، مطمئن باشید که همه ی مشکلات حل خواهد شد و دیگه کسی به خاطر سیر کردن شکمش تو زباله ها جستجو نمیکنه..
برای هر کاری حتی بقالی چند اداره وموسسه نظارت می کنند، الا این مداح ها ،هر کسی یک انگشتر گنده و ریشی بذارد ومداحی کنند وهر چه بگوید ،هیچ نظارتی بر آنها نیست وفقط تعریف و تمحید در کار است ، شاید آنه متحجرانی بیش نیستند ،باید آنها مانند پیر غلامان گذشته رفتار کنند وبر حرف وکار آنه نظارت باشد
"اعتراف سجاد غریبی: فیکم، آنفالو کنید". با چنین مطالبی سعی نکنید فضای مجازی را بی ارزش کنید. فضای مجازی هم همانند دیگر امور هم عیب دارد هم حسن. در همین مورد عیبش این بوده که از یک فرد عادی بی عرضه یک قهرمان ساخته (البته برای مدتی کوتاه). حسنش این بوده که مشت این فریبکار را باز کرده و تا آخر عمر باید از خودش و اطرافیانش خجالت بکشد.این که برخی مرتباً فضای مجازی را می کوبند به خاطر همین قسمت دوم است. چون به راحتی مشت آنها را باز می کند. نمونه بسیار زیاد است.