تابناک جان به نظرم مصی علی نژاد درست باشه نه مسیح..
بعدشم به عنوان یک مخالف مسئله حجاب باید بگم این خانم که داره از این مطالبه ما زن هایی که اعتقاد به مسائل مذهی در خصوص حجاب نداریم سواستفاده می کنه و رسانه های داخلی خیلی دارند اونو بولدش می کنند وگرنه کی این روزا رادیو فردا می بینه
اقای جهرمی سه ضلعی یا مثلث یعنی چه . برای شما که ادعا میکنید که از نخبگان کشور هستید درست نوشتن و درست حرف زدن مطابق دستور زبان فارسی واجب است . سه ضلعی همان مثلث است ، بعد چرا از مشاوران مدهوش استفاده میکردید که همچین نظرانی را به شما بدهند . این هم وزیر جوان دولت روحانی . واقعا که .
واقعا سخنان آقای حاج علی اکبری را که بررسی می کنیم می بینیم بسیار راهگشاست. فقط ایشان مانده بود که درخصوص اوضاع کشور نظر کارشناسی بدهد. مسئولین و ثروتمندان که از اقدامات نسنجیده آسیبی نمی بینند بلکه مردمی که در طی این سالها علی الخصوص در اقدامات اقتصادی نسنجیده دولت در چندماه اخیر اوضاعشان نابود شد آسیب می بینند و دشمنان اختاپوس صفت هم دلشاد.