یک وضوع مهم که کمتر به آن توجه می شود آن است که یک ناعدالتی در حقوق ها و درآمدها در بنیان جامعه تعریف شده است البته حرف من اصلا این نیست که بگویم همه باید حقوق یکسان بگیرند که آن نیز خود عین بی عدالتی است اما شما الان نگاه کنید درآمد یک پزشک را با یک مهندس که آن مهندس هم اتفاقا کار حساسی ردارد و درسهاس سعتی را پاس کرده تا به این مر حله برسد و حتی مثلا دو نفر با مدرک و کار یکسان در دو سازمان مختلف همه اینها باعث هجوم دانش آموزان به رشته تجربی و ایجاد رقابت سنگین و تاحدودی ناعادلانه در قالب کنکور این رشته شود وگرنه در رشته های دیگر مشکل حادی وجود ندارد پس اول باید آن بی عدالتی در بنیان شغلی جامعه را درست کرد
کنکور رو نمی دونم ولی می دونم که اگر مردم میلیاردها هزار تومان پولی را که برای نذری می دهند تا شفای بیماران را بگیرند به بیماران ندار و فقیر بدهند خیلی آسان تر و با ریسک کمتر و سریع تر می توانند بیماران را درمان و شفا دهند
ظرفیت پزشگی دندان و دارو که در اختیار اتباع خارجی مخصوصا عراقی گذاشته اید را همین امسال قطع کنید و کل اون ظرفیت را بگذارید در اختیار دانشجوهای ایرانی. تا کمی از فشار کنکور کم شود و ضمنا امکانات کشور اول باید برای اهالی خودمان باشد. به ازای سه دانشجوی ایرانی یک دانشجوی عراقی گرفته اید واقعا چه فکر کرده اید؟ تا میخواهی بگوی ظرفیت اضافه کنید می گویید امکانات نداریم حالا چطور برای عراقیها امکانات دارید؟ نطام پزشگی معضل مدیریت بهداشت و درمان و رانتی باعث شده ظرفیت بالا برود اما نه برای ایرانیها.
هیچ راه عادلانه ای وجود ندارد، جز اینکه:
انحصار همه رشته ها و محدودیت پذیرش را حذف کنیم، در عوض شرائط تحصیلی را از لحاظ بار علمی سخت کنیم.
آنوقت هر شخصی رو علاقه اش تحصیل خواهد کرد و نه بازار کاذب و درآمد هنگفت.
بغییر از مافیای کنکور مافیای دیپلم هم به سیستم اضافه شد. از امسال معدل فروشی بخشی از فرایند کار معلمان آموزش و پرورش خواهد شد.
تردیدی نیست که مقوله کنکور و استرس های ویرانگر روحی و روانی آن هر ساله دامن خیل عظیمی از نوجوانان و جوانان رو می گیره و علی رغم بحث های مکرری که هر از گاهی راجع به آثار منفی تابویی به نام کنکور می شود هرگز و هرگز چاره اندیشی به معنای اخص کلمه، کارشناسی شده و موثری صورت نگرفته و متاسفانه گل سر سبد آن هم تصمیم حیرت انگیز اخیر وزارت علوم مبنی بر تاثیر ۴۰ تا ۶۰ درصدی معدل دو سال آخر دبیرستان بعنوان بخشی نمره ارزیابی ورودی دانشگاههاست!!!
در حیرتم کنکوری که سالانه فقط یک بار و آن هم بصورت تستی برگزار و ماشینی تصحیح می شود و ادعای آن همه کنترل و نظارت و قرنطینه و ..... بر آن وجود دارد معذالک هر ساله انگ تقلب و چه و چه به آن وارد می شود و متاسفانه حسب گزارش های رسمی بعضا بی ربط هم نیست!! توجه بفرمایید کنکوری که با چند سئوال بالا و پایین سرنوشت داوطلبانی را به طور محسوس تغییر می دهد، حال با چه استدلال و کار کارشناسی به یقین رسیدند که این تعداد قابل ملاحظه امتحانات تشریحی در دو سال و آنهم غیر متمرکز و تصحیح غیر ماشینی و سلیقه ای و عدم امکان کنترل و نظارت موثر و آنهم با تاثیر اعجاب اور ۴۰ یا ۶۰ درصددی امکان تحقق عدالت وسلامت را می تواند در ارزیابی ها حاصل کند؟!!!!! هرگز و هرگز!!!
خداوندا التماس معرفت
فکر می کنم چون فرهنگ پاسخگو بودن نیست و تصمیم گیران واهمه ای پاسخگویی در آینده ندارند اینچین راحت تصمیمات محیرالعقول می گیرند و سلامت روحی و روانی نوجوانان رو در دوران بحرانی سنی که در آن قرار دارند به مخاطره می اندازند!!
شک نکنید که این تصمیم هرگز امکان تداوم نخواهد داشت و فقط ممکن است زندگی چند صد هزار نفر دانش آموز رو تحت تاثیر منفی خود قرار بده!!
سلام به نظرم عادلانه ترین کار اینه که همه سهمیه هارو حذف کنن تا همه یکسان باشن و یکسان کنکور بدن
بخدا انصاف نیست
#عدالت
و حذف عمومی ها و تاثیر ۴۰ درصد بهترین کار هست