خانم پلوسی نماینده دیپلماسی امریکا نیست۔در این مورد فعالیت ایشان بیشتر جنبه حزبی وفردی برای انتخابات اینده دارد۔ در اخبار خواندم که شوهرخانم پلوسی بعلت رانندگی در حال مستی توسط پلیس دستگیر ومحکومیت پیدا کرد۔این پوئن منفی بزرگی برای خانم پلوسی بود۔حضور خانم پلوسی در ارمنستان قدم خیری برای هیچ کدام از کشورهای منطقه نخواهد بود۔ایران سباست های دوستانه خود را باطرفین روسیه و ترکیه و اذربایجان ارمنستان بدون توجه به حضور لحظه ای خانم پلوسی در ارمنستان حفظ کند ودر ارتباط با این سفر تعمق بیشتر ومنتظر عواقب ونتیجه انتخابات باشد۔ایران دوستدار حقوق حقه وانسانی مردم ارمنستان و روابط دوستانه خود با ترکیه و روسیه و رابطه خویشاوندی خود با اذربایجان باید باشد۔سفر خانم پلوسی نشان میدهد که برنامه های بزرگی در منطقه در حال شکل گیری است که با حضور دموکرات ها عمق بیشتری پیدا میکند۔
ایران طرح براندازی علیف را با همکاری روسیه اجرا نماید و دولت همسو با ایران و روسیه روی کار اورد و سپس با کمک های مالی به ارمنستان و نیز با فشار روسیه به ارمنستان در مرز های دو کشور متخاصم صلح و ارامش بر قرارنماید . اگر باکو با ایران و روسیه همسو شود تمام نقشه های فعلی شکست می خورد .
از سیاست های اشتباه دولت هاشمی رفسنجانی همین قضیه آذربایجان است که برادر خونی ما هستند و فقط بخاطر زبان ترکی به سمت ترکیه گرایش پیدا کردند .
ایران در هر شرایطی نباید اجازه ورود و نفوذ ترکیه به نخجوان رو بده
اصل تحلیل بر اساس قطع شدن مرز ایران با ارمنستان می باشد که اساسا یک دروغ بزرگ است. ایران از این دروغ برای تحت فشار قرار دادن آذربایجان استفاده می کند. در حالیکه طبق بیانه صلح صرفا مسیرهای حمل و نقل مجدد بازگشایی و توسعه خواهند یافت و کنترل این مسیر بر عهده نیروهای حافظ صلح روسیه خواهد بود. شرایط توافق به گونه ای است که روسیه برای ادامه حضور در قره باغ چاره ای جز حمایت از آذربایجان ندارد، در ضمن منافع خود نیز تامین می شود. به عبارت دیگر مخالفت ایران با برقراری مجدد محورهای مواصلاتی مخالفت همزمان با روسیه، ترکیه و آذربایجان است.
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
دقیقا اصل ماجرا همینه ولی ایرانیها (فارسها) همیشه دنبال حاشیه ان کریدور تو زمان شوروی بوده و الان کسی سمت جلفا سفر کنه راه اهن دوران شوروی را می بینه الان می خوان این مسیر را احیا کنن مشکل ایران با حضور ترکیه در قفقازه که مخالفتش به جایی نخواهد رسید
باید با سیاست عمل کرد،منافع منطقه در عدم تغییر مرزها ست چون تغییر مرز در جهت غارت منابع منطقه است.اگر حماقت و قوم گرایی کنترل شود عملا غرب یکی از منابع اصلی قدرت خودش را از دست خواهد داد و همچنان رو به ضعف خواهد رفت.مسلما ریشه این تحولات را باید بیشتر در مراکز فکر غرب و نقشه های آنها برای آینده منابع این منطقه جستجو کرد.
متاسفانه این تحلیل بسیار سطحی بوده و جوابهای کارشناس بدون دید عمقی و غیر واقعی بیان شده تنها چیزی که واقعی هست اینه که روسیه ممکنه برای تنبیه ارمنستان به بازپسگیری زنگه زور توسط آذربایجان چراغ سبز نشون بده و آذربایجان به اهدافش براحتی دست پیدا کنه و لازمه بدونید درسته امریکا و اروپا سیاس هستن اما از بزرگترین قدرت اتنی جهان میترسن
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۹
عزیزجان کامنت رو برای همین باز می ذارن که نظرات دیگران رو در مورد مطلب درج شده بدونن.کمااینکه الان نظر جنابعالی رو هم ما دیدیم و دربارش نظر دادیم