رضایی اغتشات؟ شما که معاون اقتصاد دکتر پنج کلاسه هستید چه مشگلی از مملکت را حل کرده اید۰ روحانیون باید به حوضه ها و نظامیان به پادگانها برگردند۰ اقتصاد را به اقتصاددانهای مجرب و سیاست را به سیاستمداران بسپارید۰
متاسفانه دهه هشتادیهای اخیر که در اغتشاشات حضور داشتند رفتار مناسبی ندارند. با توجه به چند گفتگو یا ملاحظه موارد نشر شده در اینستاگرام عرض می کنم.
با نسل وقیح پر توقع و نا آگاه طرف هستیم. پیشنهاد می شود بسیار مراقبت شود که این افراد در بدنه تصمیم گیری نظام نباشند و یا خیلی کم اثر باشند. مثلا نسل فعلی طولانی تر حفظ شود و نسل بعد از آنها زودتر بکار گرفته شوند. بهر حال برای مدیران فردا حتما باید برنامه داشت.
اگر کنار مردم بودی متوجه میشدی که مردم مخصوصاجوانان
ناامید ازکشورداری مسئولان هستند.اختلاسها مردم راعاصی کرده اینها چه مسئولانی هستندکه درراس کارند.بلدید جوانان خودرا شارژکنیددرکشورهای اروپایی.
جوان ایرانی چیزی نداردازدست دهد بکجامیرویم بااین نامیدی