به هیچ وجه، هیچکسی در ایران راضی نیست که اگر سلاحی از ایران در روسیه وجود داشته باشد، این سلاح علیه مناطق غیرنظامی اوکراین به کار برده شود و اگر چنین کاری صورت گرفته، این تخلف دولت روسیه است و نه تخلف دولت ایران. اگه این حرفتون درسته پس اون طرح پیشنهادی تون در مجلس که به قانون تبدیل شد به فنا میره چون عراق در استفاده از تجهیزات خریداری شده ازون35 کشور تخلف کرده و فروشندگان تخلفی نکردن که جریمه بدن مثل ایران. افتاد؟؟؟
شما فکر میکنید چند درصد از مسولین کشور مثل آقای فلاحت پیشه فکر می کنند، گروهی که در این دهه با برنامهریزی به قدرت رسیدن اصلا به این مسائل فکر نمی کنند آنها معتقدند که مردم ا رعیت هستند و حق اظهار نظر ندارند و به دنیا نیز ربطی نداره که در داخل ایران چه می کنیم
اگر مسئولین گوش می کردند که ما شاهد این اوضاع نبودیم. چرخه معیوبی که اشاره کردید باعث بالا آمدن تندروها شده و برای برعکس کردن آن باید اول و هر چه سریعتر این افراد پایین کشیده شده و جایگزین شوند.