ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
تنها راه برون رفت از بن بست سیاسی گفتگو و توافق با مخالفان است
ahmad
|
United States of America
|
۲۱:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
جناب اقای دکتر حسن روحانی مثل اینکه فراموش کرده اید دودستگی نخستین بار ازطرف دولت اقای احمدی نژادشروع شدودردولت شما ادامه ودردولت اقای ريیسی به اوج خودرسید.وقتی تفاوت زیادی بین مردم غنی وفقیرباشدومقصراصلی دولت هایی باشد که من ذکرکرده ام دیگه چه انتظاری ازمردم دارید؟ تقسیم ناعادلانه پول نفت بین مردم خودبه تنهایی عمده ترین دلایل دودستگی بین مردم است وهمانطورکه عرض کرده بودم مقصر اصلی کسی نیست جزدولتمردان . فرد تحصیلکرده ای چون شماکه باید بهترازدیگران معنی ومفهوم دودستگی رابلد باشد .اینطورنیست؟
خالو قربان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
آقای کوثری مگر به فرموده حضرات اغتشاش در زندان اوین در بند سارقان نبوده وشخص خاصی که شما فرمودید در آن بند چکار می‌کرده آیا او هم سارق بوده اگر سارق بوده که شخص خاصی نبوده واگرکشته هم می‌شده دزدی کمتر کشته شدن یک دزد در زندان توسط هم بندی هایش چه هزینه آیی برای کشوردارد؟
علی
|
United States of America
|
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
البته به ناکارآمدی صدا و سیما اعتقاد دارم. ولی چطوری صدای اتاق فرمان در گوشی مجری از تلویزیون شنیده میشه دیگه خیلی نوبره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
جناب وزیر علوم. به نیروهای مسلح بفرمایید که یک وقت دیگر را برای انجام این کار پیدا کنند. پافشاری بر انجام چنین‌کاری در این وضعیت و شرایط اعتراض‌های دانشگاهی هیچ معنایی جز این ندارد که حضرت‌عالی دارید خلاف حقیقت را می‌گویید.
ناشناس
|
Syrian Arab Republic
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
روحانی مثل اینکه هیچ وقت نمیخواهد یاد بگیرد
ناشناس
|
Syrian Arab Republic
|
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
سفیر انگلیس روباه مکار توطئه نکند نمیخواهد تسلیت بگوید
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
سیستم امنیتی رو تقویت کنید، هسته ای رو گسترش دهید، ارائه خدمات کنسولی به ايران های مقیم آلمان رو متوقف کنید تا به جون هم بیفتند. به جان اختلاس گران، اغتشاشگران، گیس بر ها و هرزه های خیابانی بیفتید و دانشگاه را اعم از دانشجویان و اساتید رو الک کنید و هر بی سرپا رو وارد دانشگاه بخاطر پول نکنید، صدا و سیما نیاز به انقلاب فرهنگی و افراد متخصص دارد. یا حق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
امام جمعه اردبیل چی میگه نفهمیدیم !! قره باغ مال آذربایجانه؟!!! ایران نگفته ارمنی ناموس ماست !!؟؟؟؟
صحبتهای دیپلماتیک باید توسط سخنگوی وزارت خارجه مطرح بشه در ثانی آذربایجان الان پایگاه جاسوسی اسراییل هست یا نیست ؟؟!!!
محمد
|
United States of America
|
۲۱:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۶
عصر ایران؛ جعفر محمدی - اینک که بیش از ۴۰ روز است خیابان های بسیاری از شهرهای بزرگ و کوچک ایران، صحنه اعتراضات مردم است، دیگر نمی توان این همه معترض را فریب خورده، وابسته به بیگانه و اراذل و اوباش نامید و بدین ترتیب، از شنیدن مطالبات آنها شانه خالی کرد.

البته که دشمنان جمهوری اسلامی برای سرنگونی اش، از هیچ اقدامی فروگذار نمی کنند و از محمل اعتراضات برای پیشبرد اهداف خود بهره برداری می کنند، اما سوء استفاده خارجی از اعتراض داخلی، نه به معنی خارجی بودن منشأ اعتراضات است و نه دلیل موجهی برای بی توجهی به خواسته های معترضین.

شب گذشته خبر رسید که در پی حوادث جمعه خونین زاهدان، دو مقام انتظامی این شهر برکنار شدند. مشاور رئیس مجلس هم توئیت کرده که مسوولان در صدد اصلاح برآمده اند و نوشته است:
"در این روزها من از نزدیک دیده‌ام ذهن سیستم بیش از آنکه درگیر سرکوب باشد، درگیر اصلاحاتی است که باید بکند. بحث‌های بسیار پرحرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود. بدون یک برنامه اجتماعی، تدبیر امنیتی عقیم می ماند."

این ها نشانه های خوب و البته کمرنگی است و این که به قول مشاور رئیس مجلس، "بحث‌های بسیار پرحرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود" می تواند امیدوار کننده باشد، با قید چند نکته:

۱ - گزاره "بخشی از جامعه دیده نشده"، باید جای خود را به "اکثریت جامعه دیده نشده" بدهد. مادام که مسوولان هر خواسته ای برخلاف میل و باورهای خود را "اقلیت انگاری" کنند، مشکلات به طور ریشه ای حل نخواهد شد. هر چند که در یک جامعه دموکراتیک، حقوق اقلیت نیز باید محفوظ باشد.

۲ - این که بعد از اعتراضات اخیر، بحث های پرحرارت در بین مسوولان درباره مطالبات مردم شکل گرفته، خوب است ولی چرا باید بعد از این همه بلوا و کشته شدن انسان ها و تخریب های گسترده و هزینه های معنوی غیرقابل احصاء؟
مگر مطالبات مردم را سال ها در رسانه های مستقل نخوانده اند؟ مگر در شبکه های اجتماعی و به طور مستقیم از قلم و زبان و تصویر خود مردم نخوانده و نشنیده و ندیده اند؟ مگر در رای دادن شان در دوم خرداد ۷۶ تا رای ندادن شان در انتخابات اخیر ریاست جمهوری ندیدند؟ حتما باید مردم به خیابان ها بیایند و شعار دهند و درگیر شوند تا مسوولان تازه در جلسات شان به این صرافت بیفتند که "بخشی از جامعه دیده نشده و باید دیده شود"؟

البته که برای شروع فهم خواسته های مردم، همین هم مغتنم است و باید این رویکرد را تقویت و از آن استقبال کرد ولی بهتر است در این باره هم بحث های پرحرارتی داشته باشند که اگر در جایگاه مسوولیت نشسته اند، باید گوش های بسیار تیزی داشته باشند و حرف مردم را به موقع بشنوند و بدان عمل کنند تا بعد از این، کار به خیابان نکشد.

۳ - مسوولان ما عادت بسیار سنگینی به جلسات طولانی دارند. شرایط ایران امروز، سرعت عمل می طلبد نه حرف و نه اقدامات دیرهنگام.
در علم مدیریت، جمله معروفی وجود دارد که می گوید: تصمیم بد، همان تصمیم خوبی است که دیر گرفته می شود.

هشدار جدی این است که خیلی زود، دیر می شود. بهتر است هر چه سریع تر از بحث های پرحرارتی که مشاور رئیس مجلس از آن خبر داده، به تصمیمات جدی، فوری و مبتنی بر مطالبات مردم برسند و بسیار سریع اجرا کنند بدان گونه که مردم واقعا به این درک واقعی برسند که حرف شان شنیده شده و مسوولانی که در ادبیات اصیل انقلاب اسلامی، "نوکر" مردم هستند، نه بر اساس بافته های جلساتی، که بر اساس خواسته های عمومی، حرکت می کنند.

نمی شود که مردم در زمینه سیاست خارجی، آزادی های سیاسی و اجتماعی، فرهنگ و رسانه، آموزش و پرورش، سیاست های اقتصادی، محیط زیست و ... خواسته هایی داشته باشند ولی مسوولان یا همان نوکران این مردم، به سمت و سویی دیگر بروند و در نهایت، بین مردم و مسوولان اختلاف و جدایی و تنش پیش نیاید.

این که " مطالبات مردم چیست و تغییر کدام سیاست ها و اشخاص را می خواهند" خود مسوولان به خوبی می دانند. مطالعات ، پیمایش ها و نظرسنجی های محرمانه و غیرمحرمانه زیادی در این باره انجام شده که تا حد بسیار زیادی، مقرون به واقعیت هستند.

فقط کافی است همان ها را که نهادهای مورد وثوق خودشان تهیه کرده اند، مورد استفاده قرار دهند و یک سری اصلاحات جدی و فوری را در همین روزهای آتی اعلام و اعمال کنند.

در چنان وجهی، نه تنها اعتراضات فروکش خواهد کرد و بیگانگان نیز نخواهند توانست آتش بیار معرکه باشند، بلکه سرمایه اعتماد اجتماعی، آرام آرام و مجددا شکل خواهد گرفت و همین مردم معترض، حامی جمهوری اسلامی خواهند شد چرا که خواهند دید هر آنچه برای یک زندگی متعارف و شرافتمندانه می خواهند، در درون همین نظام سیاسی محقق است.

به راستی کدام عاقلانه تر و برای ایران و مردم و جمهوری اسلامی، بهتر است؟
"تحقیر و منکوب کردن معترضان و ادامه منازعه و به هدر دادن انرژی و فرصت سازي برای دشمنان دیرینه ایران" یا "اصلاحات فوری و جدی برای ایجاد همبستگی ملی و بازیابی اعتماد عمومی"؟

تردیدی نیست که گزینه دوم باعث کهیر زدن افراطیون و نفوذی هایی می شود که نان و نام شان در ادامه وضعیت موجود است اما نباید از بیم کهیر زدن چند عنصر ، ملت و میهن را به ورطه نابودی کشاند.

آن جمهوری اسلامی که مردم برای برپایی اش انقلاب کردند، دوام و قوامش مبتنی بر اکثریت مردم است
نظرات بیشتر