اقای وزیر بهداشت تو خودت بدتر از نماینده دولت همان مجلس بی لیاقت هستی،تمام این جند دوره وزیر بهداشتها یکی از یکی بدتر بوده و وضع سلامت مردم را به خطر انداختن هر موقع کمبود بوده گفتن یا توی انبارها پر است از دارو یا توی راه است هفته دیگه میرسه ....؟
تبصره ۱- قمار عبارت است از توافق صریح یا ضمنی با هدف برد و باخت که به موجب آن بازنده یا بازندگان یا شخص ثالثی ملتزم به پرداخت وجه، مال، منفعت، خدمت یا امتیاز مالی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به برنده یا برندگان یا شخص ثالثی میشوند.
تبصره ۲ نیز به شرح زیر اصلاح شد: شرطبندی عبارت است از هر نوع مشارکت دو یا چند شخص در خصوص فرض وقوع امری خاص، که بازنده یا بازندگان ملزم به پرداخت وجه، مال، منفعت، خدمت یا امتیاز مالی یا هر امتیاز دیگری به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به برنده یا برندگان یا شخص ثالث باشند.
این تبصره ها باید اصلاح بشن بنظرم. چون تمامی این شرایط رو مثلا بورس هم داره. کلا نمایندگان سواد حقوقی ندارند و بار حقوقی کلمات رو نمیدونن. لذا با گفتن کلمات قلمبه سلمبه سعی در تلقینِ ادراک کاملشون از موضوع دارند.
ایرانی که اقای تاج الدینی گفتن کجا هستش؟؟؟؟
ما شدیم یکی از اضلاع قدرت جهانی؟؟؟؟
قدرتی که حتی رسانه رسمی دولت دوست شما یعنی روسیه می گوید ریالش بی ارزشترین است
؟
ضرورت برخورد جدی با قصورکنندگان در زمینه کمبود دارو ((((((((((منظور از برخورد همون بنیاد برکت هست که بیشتر انحصار واردات و تولید داروها در کشور را دارند که هیچ باید بگم!!!!!!!!!!!!! صنار بده آش به همین خیال باش که کسی با این ابر قدرت آقتصادی برخورد کنه ))))))))))))))
آنچه که در تغییر مرزهای جدید منطقه در آینده تاثیر می گذارد عملکرد دولت هاست و نه سخنان رییس جمهورها و نمایندگان مجلس.
لذا توصیه می کنم کمی هم به فکر پیشرفت و توسعه کشور و رفاه و معیشت مردم باشید.