وقتی وزیر خارجه آمریکا تماس می گیره معلومه که اینستاگرام پیام میده همه التماس هم می کنند از نمایندگان مجلس بپرسید تایید می کنند البته اگه دوروز دیگه منکر نشن
واقعا کوته فکری
هست که وقایع رو به فضای مجازی نسبت بدهید ،، این فقط پاک کردن صورت مسئله هست بیش از ۳۰۰ کشور دنیا درگیر فضای مجازی هست و فقط فضای مجازی برای شما شده افت ؟؟ بابا مشکل کشور رو ریشه ای حل کنید در این چند سال جواب دهید که
چرا وضعيت ملت هر روز فلاکت بار تر میشه
چرا ۹۰ درصد جامعه در فقر و ۱۰ درصد مولتی میلیاردر
چرا جوانان مملکت دیگه قید ازدواج رو زدن
چرا دختران مملکت به سن ۴۰ سالگی و مجرد هستند
چرا ۵۰۰ تومان حقوق سال ۵۸ حالا پول یه آدامس نمیشه ؟؟
چرا نسلی جوان کشور دین گریز شدن
نوباوه: باید با سلبریتیهایی که بدون سند به اغتشاشات دامن میزنند برخورد شود!!!!!!!!!!!!!
جناب آقای نوباوه یکی از ایرادات مهم به نمایندگان مجلس اینست که قانون نویسی بلد نیستند ! همین موضوع را چرا تبدیل به قانون نمیکنید که هر کس تکلیف اعمال خود را بداند ؟
مشکل اساسی کشور ففر و بی عدالتی است
پتاسفانه د بحث حقوقها ، با تمام تبلیغاتی که برای رتبه بندی شد مشخص شد که بالاترین حقوق در آموزش و پرورش به اندازه نگهبان در سایر ارگانها مانند بنیاد شهید و تامین اجتماعی و قوه قًاییه هست ؟. وقتی معلم با ۲۸ سال کار و فدا کردن جوانی و آنژی خود هیچ ارزش و اعتباری نداره و به به اندازه یک مربی یکسال سابقه در دانشگاه دریافتی نداشته باشه حالا میشه گفت عدالت حکمفرماست ؟؟ به امام حسین قسم معلم فقر نالان نبست از فرق و تبعيض نالان است ؟؟ وقتی پدر خانه به یکی از فرزندان کباب بدهد و به دیگری نان خشک نتیجه میشه خانواده عصیانگر ؟؟؟
مجلس انقلابی بزرگترین خیانت رو در حق معلمان گرد از تصویب نظام حقه بندی بجای رتبه بندی و اختصاص بودجه فوق العاده ویژه معلمان به اساتید دانشگاه؟؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۹
تازه حالا به فکر افتادن که نه بابا معلمم
زن وزندگی داره .بعد از 43 سال
حالا یعنی اومدن درستش کنند.
رتبه های که می خواهند به معلم بدهند مدارکی می خواهد که از استاد تمام دانشگاه نمی خوان
آقای حاجی بابایی چطور تو که فریاد دفاع از حقوق معلمان داری چطور بودجه فوق العاده ویژه فرهنگیان رو به اساتید دانشگاه دادی میدونی چرا چون منفعت تو در این بود و حقوقت رو از دانشگاه پیگیری؟؟؟؟
# ابوالمشاغل