علی
|
Germany
|
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
باسلام ،
هرچند خیلی دیر اقدام شده و باید زودتر از اینها، این کار انجام میشد لیکن جای امیدواری دارد و باید فرایند آن به همه نخبگان جامعه تسری داده شود .
منصور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
ساندیس هم میدید؟
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
خیلی هم عالی،مشکلاتی که باخودتون دارید رو حل کنید.
بی خیال مردم
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
بله؟؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
بهترین تصمیم غربال مسئولینی که دهه ها در پستهای مختلف بدون در نظر گرفتن و سواد شایستگیشون بر صندلی ریاست نشستن و باعث شدن نخبگان با کارایی بالا که خداترس و وطنپرست و انقلابی واقعی وجسور باشن و و تایید قانون شفافیت کامل بدون دیدن مصلحت شخصی مسئولین(قابل توجه مجلس،شورای نگهبان)بعد دور ریختن این مسئولین که خیلیهاشون سن و سال بالایی دارن و جالبتر چند پسته هستن و اخراج تمام مسئولین دو تابعیتی و کسانی که خانواده هاشون مقیم کشورهای دیگر هستن باید سراغ اموال خودشان و خانواده هاشون برن و قانون از کجا آورده ای بدون زد و بند و مماشات اجرا شه و با نجومی بگیران و اختلاس گران فاسد اشرافی گر کاخ نشین برخورد و به اشد مجازات محکوم شن و دادگاهشون صفر تا صد علنی واقعی باشه بدون لاپوشانی(قابل توجه قوه قضاییه) در نهایت تخته کردن در بانکهای ربا خوار که مافیای قدرت شدن و فساد از اونجا با احکام شرعی البته کلاه شرعی رباخواری قانونی انجام میدن (قابل توجه نراجع تقلید ربا خواری جنگ با خداست و هیچ مصلحتی بر نمیتابد)
در ضمن باز کردن واقعی راه اعتراض و دادن تریبون ار صدا سیما تا..به نظرات مختلف
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
جناب ضرغامی اسفند برای خودت دود کن چشم نخوری .
پدر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
یعنی دیگه مردم با صد میلیون میتونن ی آپارتمان ۵۰متری بخرن یااینکه قیمت پراید میشه ده میلیون یا اینکه مشکل اشتغال و ازدواج و بیکاری و درماندگی مردم حل میسه؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
نشستند و گفتند و برخاستند
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
با سلام انتقادهای غیر مغرضانه را بشنوید و عمل کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۱
گفتگویی لازم نیست باید بخواست مردم تمکین و اطاعت کنید
نظرات بیشتر