اینقدر که روی گشت ارشاد دوقطبی سازی کردن که الان قرار هست جریمه و منع خدمات اجرا شود
یعنی ضرر کردید و دیگر به راحتی نمی توانید بی حجاب و یا با پوشش زننده به خیابان بروید
در خصوص رستوران و جواهرفروشی «علی دایی» پلمب شد ، در نظر داشته باشیم که همه کسبه به خاطر حفظ جان و مالشان بسته اند ... و علی دایی هم شاید نمیتواند به زبان بیاورد و مجبوری تعطیل کرده باشد ... البته اگر در فضای مجازی اعلام نکرده باشد
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
چرا اتفاقا اعلام کردن و برحسب اتفاق اینبار هیچ بهانه ای هم نیاوردن و نوشتن تو این روزها تعطیل می باشد.
آقای پزشکیان اون محدودیت بازداشت ۲۴ ساعته برای متهمان جرایم معمولی است نه کسی که جرمش اقدام علیه امنیت ملی است. همین آمریکا خیلی از متهمان علیه امنیت ملی را بدون تفهیم اتهام و مدرک بالای ۲۰ سال در بازداشتگاه هاش نگهداری کرده و دست آخر وقتی شش تا رییس جمهور اومده و رفته و اصلا خط و ربط و دلیل بازداشت گم و گور شده گفتن بیا برو رد کارت. چرا امثال شما و زیباکلام ها همش سعی در روشنفکرنمایی دارین و بقیه را احمق فرض می کنید در حالی که قبله عالم خود شما به این حرف ها می خنده؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
تو کی آمریکا رفتی؟
ناشناس
||
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
الان این مثال چی بود؟ جنایت هایی که آمریکا در مملکتش میکنه برای شما شده الگو؟ میخواید مثل امریکای جنایتار بیست سال مردم رو بدون تفهیم اتهام بازداشت کنید؟
ناشناس
||
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۱۵
گفته شما درست نیست زیرا در فانون این جداسازی قید نشده است.
تا وقتی شماها و دیگر زن ها را می آورند در کار مردان نامحرم کار کنید اعتقاد به حجاب بهتر نخواهد شد هیچ بدتر هم خواهد شد و در این چیز ها هم باقی نخواهد ماند و در چیز های حادتر هم نمایان خواهد کرد
خانم خزعلی کشف تازه ای نکرده اید ،از اول هم تحت عنوان. گشت امنیت اجتماعی بود که مشهور شد به گشت ارشاد،حالا هم مهم نیست اسمش چی هست ،مهم اینه که عملکرد نامناسبی داشت.
نمونه کاری شروع شده این هست که فروشگاه یا مراکز دولتی و خصوصی اگر هنجارشکنی وارد آن شود طوری که قابل اصلاح باشد و خودش را درست نکند و یا آن را بیرون نکنند خود مسوول پاسخگو خواهد بود و برکنار می شود و حتی پلمپ خواهد شد
خانم خزعلی، امنیت، ارشاد، اخلاق. فقط بازی با کلمات هست تا بانوان کشورمان همواره به یگ بهانه ای مورد بازخواست آنهم در فضایی پر از استرس و ترس قرار گیرند.