این عمل نظام ، اشتباه ترین کار استراتژیک بود که مرتکب شده است و برای رفع آثار و واکنش آن در جامعه باید هزینه های زیادی را متحمل شود تا شرایط به حالت قبل در بیاید.
یکی به جناب عبدی حالی کنه که مخاطب پیام این اعدام اغتشاشگران هستند نه اعتراض کنندگان.افراد زیادی هم به خیلی مسایل و برخی شرایط موجود کشور معنرض هستندولی وقتی جرح و قتل افراد و غارت و آتش زدن اماکن توسط اغتشاشگران را دیدند مسیرشان را جدا کردند. چرا تعدادمعترضین نسبت به اوایل خیلی کاهش یافته؟
كسي كه با چاقو به پليس و نيروي امنيتي حمله كرده است و ايجاد وحشت و ترس براي مردم نموده است و راه بندان كرده است فقط معترض است ؟؟؟ ايشان واقعا به دنيال مفهيم والاي انساني بوده ؟ آنهم با اين روش ... مگر گفته نشد كه ايشان فردي سابقه دار و داراي محكوميتهاي متعدد بوده ؟ ايشان براي اولين بار بود قمه دست گرفته بود؟ حتما براي اولين بار هم اقدام به قمه زدن به يك انسان كرده . نه؟؟؟
تعجبم این روال سریع و انقلابی چرا در برابر فساد های مالی ، رانت خواران و نکبت زاده ها ، ابر بدهکاران بانکی و لاشخورها تحریم اجرا نمی شود ، یقه سفید ها مگه مصونیت دارند ، این جوان های بدبخت که به ته خط رسیدند ، امید و امیال و آرزو هاشون به گور میبرند