قانون سلیقه ای بشه؟
قطع و خشکاندن درخت در شهر جریمه دارد اما در ساخت بزرگراه شمال لازم بوده. در ساخت انواع شهرکهای ویلایی و در ساخت سدها قطعشان لازم بوده. اجازه سدسازی بی حد و حفر چاه و خشک کردن دریاچه ارومیه. گاوخونی. هور خوزستان و کاهلی در گرفتن حقابه و خشکاندن تالاب هامون.. تخریب طبیعت در معادن ....در اینها ظاهرا چیزهای دیگر بر حفظ محیط زیست اولویت دارن
باتمام ارادتی که به رئیس جمهورمحترم داریم ولی منتظر شنیدن فرمایشی که برای توسعه باید بیخیال محیط زیست شد نبودیم ریاست مخترم جمهوری قطعاًعنایت دارندکه تخریب محیط زیست تنها مشکل برای سگ وشغال وپلنگ صورتی وگل باغالی بوجودنمیآورد که بود ونبودشان نه دردی میآوردونه دردی رادوا میکند بلکه تخریب محیط زیست وازبین بردن حنگلها وآنجه خداوند برای حیات ماانسانها افریده نتیجه اش میشودهوای کشنده شهرهاعلی الخصوص تهران یادش بخیر چنددهه نمیگذرد که درتهران برفهائی میآند که مدتها شهرداریهاکرفتارش بودند امروزه درپای قله دماوند هم چنان برفهائی نمیبارد بحای آن یا کمبود آب داریم یاتخریب مناطق مختلف ازسیلهای نوظهور درموردتخریب محیط زیست برای توسعه لطفاًازکارشناسان خبره دراین زمینه مشورت شود وآن نشودکه مثل اجازه برج های بلندمرتبه سازیهای غرب تهران بدون مطالعه عوارض زیست محیطی آن چنان کردند که بادسطحی که ازغرب میوزید راسد کردند وقطع جریان آن باعث شدت این آلودگی هائی شد که دامن همه راگرفته. این یکی ازنمونه های ملموس آن برای مااست
اگر راست میگویید مازوت سوزی نیروگاه برق شازند اراک را متوقف کنید.
بیایید ببینید این نیروگاه چه بر سر مردم شهر ارام میآورد، اینکه آسمان یه شهر کوچک 600هزار نفری چقدر بخاط دود این نیروگاه تیره و سمی هست و هیچ کس هم به درخواستهای مردم اهمیتی نمیدهد.
چرا نیروگاه خیلی از شهرها مثا تهران و اصفهان و قم و تبریز و ... سهمیه گاز دارند، اما نیروگاه اراک با وجود آلودگی کارخانههای متعدد دیگر، سهمیه گاز ندارد!!!!!!!!!!
توصييه هايي كه به آنها عمل نمي شود ، چگونه مي توانند معضل آلودگي هوا و يا مشكلات و مسائل را حل كنند ؟ درست مثل خيلي از قوانيني كه وضع شده اند وليكن هرگز به دلايل مختلف ، اجرا نگرديدند . اين رويه ها و روش هاي مرشدي ، كارساز نخواهد بود . قاطعيت مي خواهد و مرد ميدان و افراد لايق و شايسته و كار بلد .