کجای دنیا خودرو را در بورس میفروشن؟ کجای دنیا اول پول میگیرن 6 ماه بعد خودرو تحویل میدن! کجای دنیا خودرو خارجی را به 4-5 برابر قیمت جهانی میفروشن؟ کجای دنیا.... فقط ایران!!!
که بازار خودروی ایران را راحت و آماده در اختیار خودروسازان فرانسوی قرار دادند و در خیال خام خود تصور میکردند، فرانسویها به دنبال اشتغال جوانان ایرانی هستند!!! با این حال، شرکتهای فرانسوی همچون غلام حلقه به گوش آمریکا، سریعتر از هر شرکتی بلافاصله پس از تشر دونالد ترامپ، از ایران خارج شدند و تمام قراردادهای خود با ایران و اصول توافقات بینالمللی را زیر پا گذاشتند و طرحهایشان در صنعت خودروی ایران و همینطور صنعت نفت را رها کردند و هیچ خسارتی هم ندادند و آبرویی برای آنان که تصور میکردند فرانسه به دنبال اشتغال جوانان ایرانی است، نگذاشتند."
پ.ن- آدم وقتی چنین متن هایی را می خواند نمیداند گریه کند، بخندد یا از حرص بمیرد!
اصلا فرانسوی ها چرا باید به فکر اشتغال جوانان ایران باشند!؟ همه سرمایه داران دنیا حتی در خود ایران دنبال منافع و سود حاصل از سرمایه گذاری هستند آنها بنگاه خیریه نیستند. اشتغال زایی وظیفه دولت است که آنها هم به این وظیفه ذاتی خود عمل نمی کنند!
اقتصاد بر پایه سود پایه گذاری شده است. پول و سرمایه جایی می رود که در آنجا سود باشد به نوکری ترامپ و تشر این و آن ربط ندارد.
اگر کشورهای دیگر پروژه و طرحی را رها کرده و می روند دو حالت دارد یا قرارداد درست بسته نشده و یا حتی، پرداخت ضرر و زیان به ماندنش می چربد.