روسیه و چین نمی توانند شرکای راهبردی برای ایران باشند. ایران با توجه به جمعیت بالای تورک خود، باید به اتحادیه کشورهای تورک پیوسته و روابط خود را بر پایه اتحاد با این کشورها تعریف کند و از منافع بیشمار آن بهره مند شوند.
پاسخ ها
آرش
||
۱۵:۳۵ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۴
ایران نه نیاز به تورک داره و نه به چین و روسیه کشور م ایران نیازمند مدیر ی با تفکرات جهانی است نه محدود!
فرانسه دیده که در این دعوای روسیه و اوکراین سرش بی کلاه مونده و فقط قیمت های نفت و گاز بالا رفته تو جیب آمریکا، حالا اومده برای جبران ضذذ تو منطقه اشوب
زنان کشتزار مردان هستند!!! طالبان زن ها را برده می پندارد. حتی حیوان ها هم به اندازه طالبان کثافت نیستند. زن ها را بیکار می کنند تا هر کدام برای هوسبازی بیشتر چندین زن را در اختیار بگیرند و اطفای شهوت کنند.
طبق دستور دین اسلام یادگیری علم و دانش روز بر هر زن و مرد مسلمان واجب و تاکید شده / کار کردن در بیرون از خانه هم هیچ منع نشده زیرا که حضرت خدیجه تاجر بود ولی حضرت رسول هیچ مانع ایشان نشدند و خیلی دستورات دیگه هست که گروه طالبان و حکومتهایی ازاین قبیل دستورات خلاف و غیر اصولی به اسم اسلام نسخه می پیچند طالبان و اینها ماموریتشان تخریب دین اسلام و بدنامی مسلمانان در جهان است
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۴
طالبان برای بدنام کردن اسلام است بخاطر همین نهادهای بین المللی، اروپایی و امریکایی لال و کور و کر شدند.
« تهدید انصارالله یمن برای آغاز مجدد جنگ با عربستان » در حالی که عربستان بخشی از یمن را اشغال کرده و آتش بس را بارها نقض کرده ؛ « خشم چین از قانون جدید دفاعی آمریکا » ، در حالی که افزایش بودجه نظامی امریکا جنبه دفاعی ندارد و معطوف به مداخله در جای جای زمین از جمله نزدیک چین است . این جور تیتر زدن « حرفه ای » نیست .